:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,635
Активни 374
Страници 558
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Спонсори

за връщането в тима на бореца Александър Костадинов търси спортен клуб "Васил и Георги Илиеви" (Кн). Двукратният световен шампион за юноши остана без отбор след финансовите проблеми в "Ловеч". "Имам идеи за привличането и на други добри борци, които досега бяха пренебрегвани в националния отбор. За съжаление, изпуснахме вече друг бивш наш възпитаник - Иво Ангелов", коментира главният треньор на кюстендилци Валери Райчев.



4 контроли

изиграха ватерполистите на "Локомотив Никола Нанов" (Сф) в Сърбия - и четирите срещу тима на "Крушевац", и четирите загубени с по 1 гол разлика. Това бе второ гостуване в западната ни съседка за "Локо", който ползва турнетата за тренировки, докато тече ремонтът на столичния басейн "Диана".



Федералните

власти на САЩ ще посредничат при преговорите за нов колективен трудов договор в Националната хокейна лига (НХЛ). Съдействие за постигане на компромис ще окаже специализираният орган на държавния департамент - Федерална служба за посредничество и примирие. Намесата на правителството е последната надежда за спасяване на сезона в НХЛ, който е в локаут от началото на лятото.
571
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД