:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,674
Активни 374
Страници 597
За един ден 1,302,066

Волейболният ЦСКА чака финансова помощ от феновете

СНИМКА: SPORTAL.BG
Разпределителят на ЦСКА Георги Сеганов (вдясно) готви атака през центъра за Красимир Георгиев (в гръб) при загубата срещу "Марек" миналата вечер.
Официален старт на кампанията за набиране на финансови средства за спасяване на всички свои отбори ще даде утре волейболният ЦСКА. Началото ще бъде поставено на пресконференция под мотото "100 сърца за ЦСКА", което има за цел да привлече вниманието на широката фенска маса на "армейците".

Това съобщи лично старши треньорът и изп. директор на "червения" клуб Александър Попов след домакинското поражение с 1:3 (-20, -17, 21, -18) гейма срещу шампиона "Марек Юнион Ивкони" в последен мач от VII кръг на Суперлигата за мъже. Загубата бе четвърта от началото на сезона за ЦСКА (3-4), който заема 6-о място с 9 т. Лидер е "Марек" (5-1) с 16 т.

"Не играхме добре в първите два гейма. След това се поокопитихме. Това е един от недобрите ни мачове, от който трябва да си вземем поуки. Разбира се, че имахме мотивация, но едно е мотивация, а друго е играта. Нормално е да се изнервя, когато не играем добре. Работим, за да оправяме грешките", коментира Попов.
570
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД