:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,633
Активни 373
Страници 556
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл Академик" търси нов баскетболист за пробив в Европа

Баскетболният шампион "ЛУКойл Академик" търси спешно нов играч заради контузията на гарда Божидар Аврамов (националът счупи костица на лявата ръка и ще се възстановява поне до Нова година).

"В събота с целия отбор имахме двучасова среща с президента Валентин Златев и той потвърди, че целта остава продължаване в следващата фаза на турнира "Еврокъп" - каза спортният шеф на "ЛУкойл" Сашо Везенков. - Божидар ни е основна фигура. Мислим за подсилване, и то по най-бързия начин. Ние отдавна сме планували и търсим играч, а сега стана належащо. Само че не е просто да вземеш някого. Трябва да е класен и да има поне няколко дни да тренира с останалите. Връщаме се от мача в Испания с "Билбао" в четвъртък и играчът трябва да е вече в България."

Преди днешния мач с лидера "Билбао" "ЛУКойл" е трети в групата, като има още домакинство срещу втория - "Будучност" (ЧГ), и гостуване на четвъртия - "Шарлероа" (Бел). Напред ще продължат първите два отбора.
703
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД