:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,274
Активни 355
Страници 1,197
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Наглед

по-тежките съперници се паднаха на българския национален отбор по бейзбол в квалификациите за Евро '14 в Чехия. "Лъвовете" бяха разпределени в гр. 1 в Цюрих (Швейц), където ще спорят за едно място на финалите с домакина Швейцария, Великобритания, Литва, Словения и Украйна. В гр. 2 във Виена (Ав) една виза ще си оспорват домакинът Австрия, Беларус, Ирландия, Полша, Русия и Словакия.



Подобрения

в болида са задължителни за "Ферари", ако тимът иска да бъде конкурентоспособен през следващия сезон във Формула 1, заяви испанският пилот Фернандо Алонсо, който завърши втори в генералното класиране този сезон. "Шампионатът бе странен. Случиха се доста неща, които ни позволиха да се борим до последния старт, но не съм сигурен, че ще имаме такъв късмет и занапред", добави асът на "черните кончета".



Световната

рекордьорка в маратона Пола Радклиф (39 г.) разкри, че контузията, заради която пропусна олимпиадата в Лондон '12, може да сложи край на кариерата й. Британката все още не тренира, след като претърпя сложна операция на крака през август.
507
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД