:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,309
Активни 366
Страници 1,232
За един ден 1,302,066

Фенове събраха $800 000 за Кобаяши във Формула 1

Досегашният пилот на "Заубер" във Формула 1 Камуи Кобаяши е събрал повече от $800 000, с които се надява да продължи да се състезава в най-комерсиалния автомобилен спорт. Сумата бе набрана чрез дарения от фенове на специално създадения уебсайт Kamui-Support.com.

Още преди финалното за сезон 2012 състезание за "Гран при" на Бразилия в неделя стана ясно, че японецът ще бъде заменен в тима на "Заубер" от мексиканеца Естебан Гутирес, като най-вероятната причина за рокадата е тъкмо наличието на спонсори. Макар че от швейцарския отбор отрекоха решението им да е продиктувано от възможността за финансови инвестиции, Гутиерес може да осигури солидни инвестиции от Мексико, докато Кобаяши кара без спонсор още откакто подписа с отбора.

Затова японецът стартира сайта за дарения точно преди състезанието на пистата "Интерлагос" и до вчера бе натрупал дарения от над 66 млн. йени ($803 310). Засега свободни пилотски места за 2013 г. има само в отборите на "Лотус", "Форс Индия", "Уилямс", "Кетъръм" и "Маруся".
669
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД