:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,662
Активни 372
Страници 585
За един ден 1,302,066

Младенов: Оставам в ЦСКА и без титла

Наказаният Присо вече е започнал да си търси нов отбор
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов декларира, че слаби резултати не биха го накарали да си подаде оставка. Пред TV7 наставникът бе категоричен, че смята да остане начело на отбора, дори и "червените" да не спечелят титлата в края на сезона. "Иска им се на някои да подам оставка, но да забравят!", отсече Младенов.

Въпреки това кандидати за поста му, а и слухове за смяната му не липсват. Двама бивши треньори на ЦСКА - Миодраг Йешич и Милен Радуканов, в различни периоди в последните месеци не скриха, че имат желание да се върнат в отбора. Отделно от това Livesport.bg обяви, че Маурицио Тромбета отново е актуален за ЦСКА. Италианецът води преди година преговори със собствениците на клуба. Сега Тромбета, който е водил румънския "Клуж", е в треньорския екип на Франческо Гуидолин в "Удинезе" - италианския отбор, с който Борисов поддържа близки отношения. Именно оттам дойде през лятото и Родолфо Ваноли, който бе за известно време спортен директор на ЦСКА, но напусна, след като не се сбъднаха очакванията му да бъде назначен за треньор.

Една от версиите за упорития отказ на Младенов да подаде оставка е, че уволнението му е най-изгодният вариант за него заради високата неустойка по договор. Наставникът обясни, че той не се е пазарил за високата си заплата (около 43 000 лв.), а тази сума просто му е била предложена при преговорите. Изнасянето на подобни цифри в медиите Младенов окачестви като пробив в организацията.

Ако Стойчо Младенов успее да се пребори с вътрешните си врагове и остане на поста, то той ще пристъпи към чистка в отбора през зимната пауза. Вече се преговаря с 4-има чужденци за прекратяване на договорите - Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес, Илиас Кириакидис и тежко контузения Нилсон Антонио.

На Нджонго Присо пък вече се търси отбор, за да се компенсира поне частично трансферната сума, платена за него през зимата на т.г. (около 350 000 евро). Самият камерунец също е помолил мениджъра си да му намери нов клуб в Кипър, където игра преди. Присо е афектиран заради негативната реакция срещу него след червения му картон в реванша срещу "Лудогорец". Той бе наказан за 3 мача, а ЦСКА ще трябва да плати щетите, които Присо е нанесъл по ст. "Васил Левски" при прибирането си в съблекалнята.
7
937
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
27 Ноември 2012 20:25
Одеялата! Шейната!
27 Ноември 2012 20:42
Стига бе Гъчо! Казаха ти - одеялата - за адвокатите. Шейната - за вещите лица, които пресмятат липсите
27 Ноември 2012 20:45
Хижата!
27 Ноември 2012 20:45
Имай малко милост бе , момче !
Зима е . Може и да си е "остъклил" балкона с теа одеала.
Или искаш да му замръзне д-ъто , кат излиза да се изкаже?
27 Ноември 2012 21:42
А скивлека къде е?
27 Ноември 2012 22:43
Младенов: Оставам в ЦСКА и без титла

Стойчо, от твоите уста в божиите уши.
28 Ноември 2012 17:46
САМО ЦСКА! Платини - гол след гол!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД