:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,002,708
Активни 378
Страници 631
За един ден 1,302,066

Марешки може и да не вземе "Локо" (Пд)

СНИМКА: БГНЕС
Веселин Марешки
Считаният за нов собственик на "Локомотив" (Пд) бизнесмен Веселин Марешки призна, че няма нито една акция на клуба. И допълни, че може и да не купи нито една, докато не разбере какво е реалното състояние на клуба.

"На всяка една фирма, преди да бъде закупена, й се прави правно-финансово икономически анализ - коментира Марешки пред "Дарик". - Ангажирал съм сериозна одиторска фирма и адвокатска кантора да проверяват състоянието на "Локо" (Пд). Докато не получа резултатите, няма да взема и една акция. Ако не се договорим съгласно реалната ситуация, която ми докладват проверяващите, а не според тази, която ми бе представена до момента, аз няма да стана собственик на клуба. Превел съм около 1.5 млн. лв., но това няма нищо общо със собствеността. Просто сме помогнали на клуба да си стъпи на краката."

Марешки обясни, че клубът и в момента се управлява от негови служители. Твърде възможно е обаче да има сериозни промени в "Локомотив", след като излязат резултатите от проверката.

Според съдебните регистри собственик на клуба в момента е 40-годишният столичанин Светослав Мушанов, който е получил акциите от бившия президент Константин Динев. Мушанов притежава 142 900 акции, или 95.27%, като останалите се държат от няколко други дребни акционери.
756
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД