:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 565
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" ще разчита на защитник от Израел

Треньорът Илиан Илиев не мисли да освобождава футболисти
СНИМКА: БГНЕС
Освен политиката за налагане на собствени юноши треньорът на "Левски" Илиан Илиев коментира и играта на отбора в последните мачове: "Малко грубо казано, но искаме да станем шампиони, макар и без хубава игра. Оценки ще си правим, като минат последните мачове".
Защитникът Йордан Милиев ще попадне в състава на "Левски" за следващите мачове, след като се завърна от Израел. Там бившият национал бе преотстъпен на "Ирони" (Мамат Ашарон), откъдето обаче не пожелаха да го закупят. Затова бранителят се прибра на "Герена", само че не тренираше заради контузия.

Въпреки че няма да играе в днешното домакинство на "Етър" от първенството на А група, Милиев влиза в плановете на треньора Илиан Илиев, който сам призна, че е допуснал грешка при селекцията и затова в момента "Левски" страда от липса на централни защитници. Специалистът каза пред журналисти, че все още няма окончателна яснота по зимната селекция на тима.

"В момента мислим изцяло за оставащите ни 4 мача до края на полусезона - коментира Илиев. - В този състав малко са хората, които могат да си тръгнат. От друга страна, спешно се нуждаем от класни играчи. За това обаче ще мислим по време на паузата от шампионата, която е достатъчно голяма."

Илиев отрече възможността Гара Дембеле да се върне в "Левски". Треньорът допълни, че "сините" са единственият отбор в челото, който подобно на "Литекс" разчита на свои юноши.

"Лудогорец" и ЦСКА гледат само как да бият с 1:0 и нищо друго не ги интересува. При нас се опитваме да даваме шанс на нашите млади играчи винаги, когато имаме възможност. Откакто съм дошъл в "Левски" целта пред мен е само една - спечелване на следващия мач. Няма никакви други планове, затова и сега мислим само за мача с "Етър", каза още Илиев.
88
1478
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
88
 Видими 
27 Ноември 2012 20:24
САМО ЛЕВСКИ!!!
27 Ноември 2012 20:35
Св. Илия(н) Великомъченик ПодуЯнски. Снимката казва повече от думите.
27 Ноември 2012 20:42
Абе от тая статия нещо изпаднах в обърквация.....Г-н Илиев,Вие чувате ли се какви ги приказвате?
27 Ноември 2012 20:49
Неврокоп, физиономията на Ил.Ил. е показателна за състоянието на Левски. Безпомощност.
27 Ноември 2012 20:51
Илианчо да си подава оставката и да остане с любовта на привържениците като футболист!
Мъчи и себе си , мъчи и футболистите.
За феновете , одавна се знае , че са мазохисти !
Поредната нулева.
27 Ноември 2012 20:53
...и ПА да сикажа...
Няма лоши футболисти - има некадърен треньор !
27 Ноември 2012 20:55
снимката на тоя нещастник казва всичко..да се маха заедно с поне 7-8 от пребиваващите в Левски!
27 Ноември 2012 20:56
Няма лоши футболисти, те са толкоз добри, колкото пари е дадено за тях.
27 Ноември 2012 20:58
Остин...какво да ти пиша???Състоянието на отбора е меко казано нелицеприятно-абсолютно некадърно ръководство:
1.Тодор Батков-от него,завалията,нищо не зависи.Дори не му разрешават да се оттегли.Щото Собственика не позволява.Поне засега.
2.Синдика Иво Тонев-кюта си човечеца и рапределя паричните потоци кум определените каси.
3.Илиан Илиев-волю или неволю се набърка в една геджура,която явно мнооого над капацитета му.
4.Вси останали-футболисти,треньори,скаути,деятели-какво да правят хорицата.Криза е,все пак трябва да се взема някой лев.
Пълна безнадежност...
27 Ноември 2012 21:18
Юношите!
27 Ноември 2012 21:20
Отдавна е установено, че в СЕГА са царе на снимките. Много често текста отдолу и без това малцина го четат е напълно излишен.
За всички които следят мачовете по компа ето един безотказен линк. Нещо повече, никакви реклами.
sportmedia.tv
27 Ноември 2012 21:26
Отбор с претенции като Левски е несериозно да търси свободни агенти и треньори чийто визитка е финал за Купата на БГ.
27 Ноември 2012 21:29
Неврокопе,остави настрана Батков и Тонев,не в тях е причината.От предложените 18-19 футболисти треньора си е избрал и посочил тези които са тук.Тонев само е преговарял да няма разсипията като при червените при подписването на договорите.Главно бедата идва от това,че новите ги ползват на нетипични постове,на други са играли когато играта им е харесана.Това е едното,второто е,че всички са дошли с предубеждение,че лесно се играе в слабото ни първенство.Но намират бавна игра със задържане на топката и страшно много единоборства,а те не са свикнали на това и резултата го виждаме.Всеки един е с добри качества,,ала са подбрани по неподходящ начин.
27 Ноември 2012 21:35
Твирем-преуважаеми...ако правилно съм те разбрал треньорът Илиев още утре трябва да е напуснал.
27 Ноември 2012 21:50
Правилно си ме разбрал.Но ако тези са били най-подходящи от всичките неподходящи,тогава?Вярно е което казва Илиев,че времето им е било малко да намерят на пазара това което им трябва.Но вярно е и това,че Пелето не е център бек,че Ели е ляв бек и то най-добрия на втора френска лига за отминалият сезон,че и Прохазка не е дефанзивен ... и изобщо някаква мешавица от която всички линии са трагични.
27 Ноември 2012 22:40
А бе казвано е десетки пъти тук, напоследък Левски събира треньори и футболисти спасили даден отбор от изпадане и се надяват да атакуват ШЛ. Телкийски, Г. Христов, Беройските безчетни попълнения...няма читав футболист в последните 4-5 години.
27 Ноември 2012 22:42
Оставете текучката. Батков убеждава Газпром да налеят едни 10-20-30 милки за зимният трансферен прозорец, Роберто де Матео е свободен и всичко е на 6.
По-добре да се върнем към корените на фундаменталното минало.

Три десетилетия Жоро Атанасов не спира да пише, че до 1944г. “Левски” е бил фашистки отбор. Защо? Защото видял някаква снимка, в която “сините” футболисти са с изпъната дясна ръка и защото като 2.15* са колосална сума няма как да отидеш до Народна библиотека и да се заровиш в тематика и периодика. Няма как да направиш нещо повече от това, което ще вземеш. “Левски” никога не е бил фашистки отбор, да не говорим за обикновените негови футболисти и спортисти. Всички отбори от онова време имат подобни снимки, включително и АС 23 и изпънатата дясна ръка не е продукт на политически пристрастия, а задължение, произтичащо от едно решение на БНСФ - футболната организация от онова време. Не само това, “Левски” е единственият отбор, който първоначално демонстративно отказва да изпълни нареждането, заради което е наказан с “мъмрене” и глоба от 5000 лева (“С името на “Левски”, Стефан Нойков). През 1942г. БНСФ излиза с ново нареждане - всички спортни клубове да станат колективни членове на профашистката организация “Бранник”. Председателят на “Левски” Стоян Реджов и членовете на УС вместо да изпълнят нареждането правят клуба колективен член на Младежкия Червен кръст, на чиято спортна секция отпускат стая в сградата на игрище “Левски”, а връзката с “Бранник” е отказана (“С “Левски” по дългия път през времето”, Стефан Нойков).

Авторът на горното откровение е...Петко Суровянски

Невъзможно е някакъв проблем да бъде решен, ако не бъде стигнато до онова, което го е формирало. Както Стойчо Младенов, така и Жоро Атанасов могат да бъдат разбрани, ако бъде разкрита мотивацията на някои техни елементарни житейски прояви. Като например какво е мотивирало Екзекутора да определи заплата на сина си като “координатор” в размер на 9148 лева или с 1 лев по-голяма от тази на помощника му Анатоли Нанков или ахиловия гняв на флагмана на червената журналистика за неосребрена фактура от 2.15 за миене на служебна кола. Между жороатанасовите 2.15 и стойчомладеновите 43721 (на месец, засега) колкото и да търсите няма да намерите спасителен за ЦСКА път. Нито Жоро Атанасов, нито Стойчо Младенов ще го намери, а съдбата ще продължава да оценява подобни нагласи и потенциал с Галатасарай, Торпедо, Тулуза, Мура и Симитли.
27 Ноември 2012 23:59
И Моуриньо да дойде...нищо няма да се промени при вас ....манталитет граден с десителетия не се мени току така...Илиян Илиев не ви е проблема...дори човека се раздава за смешния ви отбор...

...всеки, който е гледал повече от десетина мача на левски знае какъв е манталитета на този отбор...селски манталитет, където се разчита главно на съдийската помощ...ако може дузпичка нещо да падне...нещо да се изкяри...ако може да се нарита някой противников играч, без съдията да даде червен картон и най-главното...липса на мотивация за победа до последния съдийски сигнал....това брачеди и Моуриньо и Бенитес едновременно да ви поемат не могат да го променят за година-две...

...така, че Докич е абсолютно прав когато казва
Юношите
...там ви е надеждата...само, че за да се случи тази надежда, трябва да се наблегне на развитието на юношите, само, че в БФС и въобще в България никой няма интерес и далавера от развитието на юношите...много по-далавераджийско си е да се гушне някоя комисионна от превъртането на н-на брой чужденци...
28 Ноември 2012 07:06
Я как единодушно всички са се нахвърлили срещу Илиев. Слаб бил, некадърен бил, нещастник бил... Аз пък съм на мнение, че Илиев е много добър, даже отличен за ролята, за която е нает. Друг е въпроса, че тази роля не е треньор, а бушон. И той я изпълнява много добре само с една малка издънка, за която ще спомена по-нататък. Ето вече всичко могат спокойно да кажат, че виновникът е открит - и играчи (ех, резерви от "Б" групите на Европа основно ама...) са му предложили, и избор (от изброените преди мега-таланти) са му осигурили, и не са му са се бъркали (поне за пред хората), а той да вземе да обърка всичко и затова сме на тоя хал - ни игра, ни резултати (макар че той смята, че резултати има), ни... Другарите Батков и Тонев са непричьом. Към неуспехите де... Иначе са създали една блестяща организация, направо за чудо и приказ. Ето вече трети мач подред всички са с еднакви екипи. И тренировъчни екипи си имат, и грейки. Ей го Илиев как е издокаран на снимката. Ех в черно, а не в синьо, ама сега такова имало в склада... Пък и като се излага да го мислят, че е от "Славия", а не от "Левски".

А "издънката" на Илиев, която обещах да спомена, е че макар и неволно разкри цялата безизходица и липса на каквото и да е управленческо виждане: „В Левски няма план 2014. Нямаме планове, за нас е важен следващият двубой." Това е голата истина - планове няма, работи се на парче, ако може да се направи някой и друг трансфер, от който да паднат малко пари, то това се прави веднага без мисъл за отбор, игра и резултати. Без мисъл за утре.

_____________________________
Батков, ти си прост човек, "Левски" е голям за теб.

28 Ноември 2012 07:27
Батков, ти си прост човек, "Левски" е голям за теб.

Батков е сравнително богат човек, та едва ли е прост, за разлика от повечето оръфляци пишещи във форума!
28 Ноември 2012 07:51
Oхоо, и тежката атлетика се включи в подкрепата на другаря Батков. Так держат, молодцы!
28 Ноември 2012 08:26
Цитирам:
"...Малко грубо казано, но искаме да станем шампиони, макар и без хубава игра...."
Г-н Илиев,то и ние искаме така.Ама то няма никаква игра.Има ритнитопковщина на махленско ниво.
28 Ноември 2012 09:01
Добри утро, много остри влизания рано сутрин а? Аз първо да попитам Back удобно ли е да остана? А иначе виждам че са го намерили ...виновника.
28 Ноември 2012 09:05
Естествено, че треньорът - бушон е единственият виновен. Както винаги. Иначе имаме уникални мега талантливи футболисти, купени за стотици хиляди евра и само отчайващо некадърният треньорът пречи да стигнат поне полуфинал в ШЛ.
Ех, само да се махне поредния бушон и какъв възход ни чака! Също както, когато махнаха предишните бушони! Почваме да мачкаме наред.
Само едно още не е ясно и темата срамежливо се отбягва от ганьовчетата - кой всъщност назначава все отчайващо некадърни треньори в ЛЕВСКИ вече 7 години поред? КОЙ? Мистерия. Тука има пръст Сираков, няма начин. Или друг враг с партиен билет.
28 Ноември 2012 09:37
Да нашепна на,Бак и Фен,че от време на време могат да използват и българската дума предпазител вместо бушон,така де за благозвучие...
кой всъщност назначава все отчайващо некадърни треньори в ЛЕВСКИ вече 7 години поред? КОЙ?

Уважаеми и знаещ колега,ако си спомниш по колко треньори са превъртени и през другите отбори (в един май бяха 7-8 за един сезон),може и да се досетиш,че синята управа не е най-лошата при избор на треньори.Ако сматаш,че можеш да решиш нещата,тогава се кондидатирай за спортен директор на клуба,длъжността е вакантна.
28 Ноември 2012 09:43
По дискусията.
1. Рибата се вмирисва от главата. Бушон винаги лесно може да се намери и после...
2. Защо Херо, за мен идеалният бг треньор за ЛЕВСКИ пак отказа. Само не ми казвайте, че е заради здравословното му състояние. Причината е една. Не позволява никому да му се бъркат в работата.
Шампиони може и задължително трябва да станем. "Най-висши съображения" диктуват най-популярният отбор да е с
Спирам дотук. Кой разбрал-разбрал
28 Ноември 2012 10:06
[2. Защо Херо, за мен идеалният бг треньор за ЛЕВСКИ пак отказа./quote]
А сигурен ли си,че някой пак го е канил? Или така се разбра от агенция Тенев на уше?
28 Ноември 2012 10:43
tvirem-преуважаеми...ние не искаме нашата управа да не е най-лошата.Ние искаме да е най-добрата.Но не е.И то се вижда с просто око.
28 Ноември 2012 10:54
tvirem, по-добре не се опитвай да намесваш правоговора и правописа. Хем е отклоняване от темата, хем...

Не мисля, че се назначават само некадърни треньори. Не е това големия проблем. Проблемът е, че няма план, няма дори идея какво и как да се направи. Няма стратегия.

Кара, според мен Херо нямат и желание да го канят. Точно поради изброените от теб причини.
28 Ноември 2012 11:03
Ами още по-зле. Защото ако не са обсъждали варианта Херо сами са стигнали до извода, че няма да могат да се удържат поне да опитат да му дърпат конците. Херо се е доказал не само с безспорните си треньорски качества на терена. Няма друг който в условията на пълна финансова разруха след проекта Балъков да намира абсолютни анонинимци с които да играе силен по родните стандарти футбол. И не само това. А и да стига максимално високо в крайното класиране. После да продава скъпо и прескъпо за "името" което си е извоювал бг футболен пазар.
"А вижте дали е по-различно при останалите" не работи. Още в древния Рим са казали "Сравнението не е основание".
Имам чувството и мисля, че не греша, че когато се търси треньор първо се гледа дали е удобен за бушон. Па ако има някави резултати, добре дошло.
В момента, при цялото уважение което изпитвам към Илиан Илиев той е поставен в положение да е абсолютно независим. Сиреч, нищо не зависи от него. На всяка пресконференция сам или по-скоро които трябва му подсказват как да сменя плочата. Стигнахме дотам преди срещата с тоталният опашкар Етър да говорим "играем мач за мач". Все едно слушам треньор на Монтана или Миньор. При цялото ми уважение към тези отбори. Докараха ме дотам, вече като гледам принципни мачове които "задължително" губим да не се ядосвам. Защото се оставяме безволево, без никакъм дух ни надиграват по начин който нямам спомен, а помня много отдавна да е било някога.
28 Ноември 2012 11:29
Уважаеми и знаещ колега,ако си спомниш по колко треньори са превъртени и през другите отбори (в един май бяха 7-8 за един сезон),може и да се досетиш,че синята управа не е най-лошата при избор на треньори


Аха, значи от 16 отбора в А група ние все още не сме рекордьори по честа смяна на треньори? Нов, грандиозен успех на синята управа и лично на г-н Батков! Ура!
И все пак, кой назначава треньорите в ЛЕВСКИ? Треньорите нали, ония предпазителите, които са винаги виновни? мистерията остава.

28 Ноември 2012 12:53
Да излезем за малко от вътрешно-клубната дискусия. Докато има ей такива ЛЕВСКАРИ надеждата остава водеща.
Натисни тук
28 Ноември 2012 13:02
Бре хора!Вие усещате ли се какви ги пишете? Лошите началници в частност единият бил прост,но акъла му достатъчно сече да назначава този или онзи в ролята на бушон /предпазител/ та той да е добре. Това логика на дърт човек ли е? Отивате още по-напред във фантазирането си: назначават такъв знаейки,че няма да се справи,само и само да изхарчат някакви си не десетки,а стотици хиляди левове,да докожат неговата нефела и да турят друг на негово място.
Ама вие които ги творите тия теории сигурни ли сте в здравата си логика? Простете,но се държите като сърдити,разлигавени деца...
28 Ноември 2012 13:26
tvirem-да разбирам ли,че трябва да смятаме приказката за добрият и умен батюшка,който деня и нощя мисли за народа и гадните и подли боляри,които го лъжат за всичко,е актуална отново.Божем си голям човек,видял и патил...не виждаш ли,че ЛЕВСКИ е настанало Брежневско време-седим е купето на вагона и се клатим.И си мислим,че нещо се случва.То се случва,ама вървежа е надолу.В момента при нас кипи безмислен труд-всеки нещо прави и накрая работата пак не е свършена или с триста зора е свършена през куп,за грош...Мача с Лудогорец гледах от момента,в който получихме вторият гол-такава безмислица като игра не бях гледал дори във втора гръцка дивизия.Повярвай ми-отборчето на Софлу играе с такова съце,че ако ни барнат ще ни сложат една ръчичка.Ако,че пътуват със самолети напред-назад.
28 Ноември 2012 13:27
Да се чете-..ако че НЕ пътуват със самолети....
28 Ноември 2012 13:44
Мотивите по които назначават Батков треньорите можем само да ги гадаем. Все пак, като се почне от ерата след Мъри Стоилов и си ги превъртам един по един, ето имената им, Вили Вуцов, Емил Велев, Ратко Достанич, разбирай Гонзо, Гонзо лично и начело, Ясен Петров, разбирай Гонзо, Николай Костов, Гонзо за малко, и сега Илиан Илиев с изключение на НК, то и за това е изключение, водещо, резИлтатите го показват ще да е било под ръка първо да имаме бушон. Ако се получи нещо, няма лошо. Защо така мистериозно си тръгна по никое време НК. Защото не позволи да му се бъркат, вдигна мерника на тарторите и те му спретнаха, пълзящ преврат. Първо отпаднахме "драматично" за купата от Локо Пд там, после склонният да удари рамо, това по свидетелство на Грийн Миньор остана безсилен пред "силата" на превратаджиите. Двамата капитани Йовов и Гаджев и Дарко. Помним, ей.
Сега, като правя преглед какво беше при останалите треньори, колкото и зле да сме били поне имаше желание. Създаваха се положения. Дори през есента на 2009г. в един продължителен период когато с който не играехме у нас и в Европа, той не ни биеше, изглеждахме по-прилично и като продукция и като воля и дух. Сега може и да зимуваме на върха но няма нищо което да разтупка положително сърцето ми. Е, това ми е най-големият дерт. Майната му на класирането и купите.
28 Ноември 2012 13:48
Не,Неврокоп,няма какво да смятаме,мнозина измуежду нас да се позамислят в правотата си преди да седнат и напишат нещо.Стана навик да изразяваме мнение което е равностойно на кадруване в отбора.Но то не зависи от нас и тогава идват и обеидни квалификации за един или друг работещ за отбора.Казваме,че този отбор е поне нещо като наша любов.А отправяме псувни и обиди към част от неговото съдържание.Така ли трябва?
Не съм съгласен,че нищо добро не се прави в този клуб.Прави се,но всичко струва много пари и става бавно,Неврокоп.Ето по-горе Докич спомена за Херо,че няма да стане треньор на "сините" защото му се месят.А въобще всички ние запалянковци даваме ли си сметка,че най-голям натиск и вмешателство упражняваме именно ние феновете със своето поведение?Та той беше тук,стана шампион и си тръгна,въпреки,че преди беше помолил да го спасяват от нац.отбора.
Малко са случайностите и във футбола и в него има закономерност.
28 Ноември 2012 14:03
Някои другари ще надминат и другарите при тълкуването на фактите - Димитров бил помолил да го спасяват от националния отбор?!? Димитров остави националния отбор заради "Левски", защото е голям левскар и пое отбора в момент, когато Петрович се врътна и за няколко юана в повече отиде да "търси нови предизвикателства" в Китай. После се оказа, че предизвикателствата не са му по вкуса и реши да се върне, заради което на Димитров му беше показана вратата, въпреки че направи отбора шампион.

Не трябвало да отправяме обиди към част от отбора ако сме го обичали... Тъкмо, защото си обичам отбора не искам лица като Батков и Тонев да имат нещо общо с него. Тъкмо затова не искам играчите да се мърдосват по игрището. Тъкмо затова искам да се дава повече шанс на момчетата от школата, защото те са израснали с идеята за този отбор и за тях не всичко свързано с него се измерва с получаването на заплатата. Тъкмо затова не искам играчите да излизат с различни екипи и да стават за посмешище...
28 Ноември 2012 14:04
Защо така мистериозно си тръгна по никое време НК. Защото не позволи да му се бъркат, вдигна мерника на тарторите и те му спретнаха, пълзящ преврат. Първо отпаднахме "драматично" за купата от Локо Пд там, после склонният да удари рамо, това по свидетелство на Грийн Миньор остана безсилен пред "силата" на превратаджиите. Двамата капитани Йовов и Гаджев и Дарко. Помним, ей.

Много хубава черта имаш,че помниш! Няма мистерия в напускането на Н.Костов.Самият той е казал,че никой не се меси в работата му.Като разбира,че тарторите за свои си неща му играят контра той казва до тук! Много часове е уговарян да остане,даже и заплатата да му увеличат,но знаейки,че един или двама играчи може да отстрании от отбора,но повече няма как,защото така и така няма да изпълни поетото обещание си тръгва.
Сигурно за мнозина привърженици живеещи извън столицата и такива извън България всичко е загадка?Но в действителност няма нищо загадъчно.
28 Ноември 2012 14:15
Някои другари ще надминат и другарите при тълкуването на фактите - Димитров бил помолил да го спасяват от националния отбор?!? Димитров остави националния отбор заради "Левски", защото е голям левскар и пое отбора в момент, когато Петрович се врътна и за няколко юана в повече отиде да "търси нови предизвикателства" в Китай.

Вак,може да си го мислиш,че е така,ала не е така!!!В професионалните отношения запалянковщината е много,много на заден план.
***Не прави кумир и никакво изображение на онова,що е горе на небето,що е долу на земята и що е във водата под земята,не им се кланяй и не им служи.***
Една от десетте божите заповеди,Бак,относно кумирите.За твоя жалост тя ме отдалечава от ДРУГАРИТЕ,които може на теб да са мили...
28 Ноември 2012 14:26
Костов ясно каза защо си тръгва от ЛЕВСКИ
добрите играчи струват пари

в ЛЕВСКИ пари за селекция не се дават - т.е. в ЛЕВСКИ няма достатъчно добри играчи. Няма и как да има. Костов разбра, че няма начин с наличния материал да постигне целите, които винаги гони клуб като ЛЕВСКИ (титла+добро представяне в Европа). Времето показа, че е бил абсолютно прав.

Подозирам, че твирем съвсем скоро ще обяви и списъка със сменените треньори на ЛЕВСКИ (и техните "постижения" в последните 6-7 години също за "фантазиране".
Но нека се опитаме да приемем неговата "логична" теза за (по nevrokop)

добрият и умен батюшка, който деня и нощя мисли за народа и гадните и подли боляри /треньори/, които го лъжат за всичко,

И все пак - кой в ЛЕВСКИ избира и назначава гадните и подли некадърни треньори? Разбрахме, че Началникът е добър и умен, не е прост и не слага предпазители. Значи 100% някой друг, а не Началникът , разбира се има си хас да е Той, подбира треньорите, най-вероятно с цел да съсипе труда му.
Мистерията се задълбочава....
28 Ноември 2012 14:44
в ЛЕВСКИ пари за селекция не се дават

Ами като нямат достатъчно пари как да ги дадат?Вместо да опяваш като оракул под стар дъб,защо не ги посъветва от къде да ги вземат,пък ако си богаташ да беше дал за любимият си отбор.За нещо любимо се дава без да определяш какво ще получиш.Или и това не ти е известно?
28 Ноември 2012 14:51
Zavinagi CSKAR, !
28 Ноември 2012 15:02
tvirem, много ми е чудно защо си мислиш, че само ти можеш да имаш вярната информация за това, което се случва в "Левски"? Значи това, което аз казвам не е така, но това което ти казваш е 100% вярно? И защо, защото си сложил три удивителни след това изречение ли? Кое не е така - че Петрович заряза отбора между сезоните или че Димитров остави националния отбор за да поеме "Левски"? Или, че махнаха Димитров, за да може да се намери място за Петрович след провала му в Китай?
28 Ноември 2012 15:05
Щото е попаднал веднъж в кадър, на заден план с качулка, на около 10-12 метра от Батюшката...
28 Ноември 2012 15:08
Да се разберем първо. Форум ли сме или да. И ако е форум това не е ли мястото да разменяме мисли и съображения които може и да не са лицеприятни за Бащицата. Даже биваме поучавани да вземаме нещата у ръце. Сиреч, понеже Бащицата бил свършил парите да продаваме каквото имаме, да теглим спестяванията и да осигуряваме средства за харчене на "правилните хора". Никога няма да забравя как преди няколко години накараха Батков да коментира думи на Чорни за положението на Герена. Тогава адвоката, явно не харесал оценката от Обетованата земя се Фръцна пред журналистите и ядосано заяви. Цитирам по памет, смисъла запазен 1:1:"Вместо да дава акъл поне да беше превел малко шекели". Аз изумях. Ами къде си тръгнал тогава. С трици маймуни да ловиш. Писал съм го тук от ясно, по-ясно. Сега е момента пак да го кажа. Щом като сме я докарали дотам обеднелият Батков да се чуди как да върже двата края, да продава акциите. Ако не се намери мераклия ГЛ. Защото този Левски едва ли радва и най-непретенциозните си привърженици.
Какво ако несправяне с позицията е, че след Мъри се изредиха един куп треньори и не става и не става. Нещо повече, нещата съвсем се отичат.
28 Ноември 2012 15:15
обеднелият Батков да се чуди как да върже двата края, да продава акциите.

Няма шанс. Няма и да има.
Батков категоричен: Левски не се продава

Натисни тук
Натисни тук
28 Ноември 2012 15:21
Аз пък, понеже съм добър по душа , ще дам още веднъж, при това напълно безплатно , съвета, който дадох преди няколко дена - няма нужда да се открива топлата вода отново, загребчани и онези, любимите на Батков, трактористи показаха пътя - евротурнирите, в сегашния си формат дават доста добър шанс на източноевропейски отбори да попаднат в групите. А попадането в групите гарантира приличен бюджет за отбора, така че да се самоиздържа. Това разбира се, ако си достатъчно далновиден и не решиш да заколиш кокошката, която снася златни яйца, за да ги вземеш всички наведнъж. Батков вече направи това, та затова и лозунгът, който пиша под черта. И въпреки всичко, все още има шанс да се използва този модел. Ако не се разбие отбора сега на полусезона, а се добавят един-двама играчи, които са нужни. Ако се продължи по същия начин през лятото и се надгради с мисъл, а не на парче заради комисионните на тоя и оня роднина мениджър. И така... Не мисля, че ще успеят чак за ШЛ, но шанс за групите на ЛЕ има. Но трябва да се побърза с изпълнението на този план, защото Платини вече замисля нови промени в схемите на турнирите и те няма да са полза на бедняците, към които за съжаление се числим и ние.
28 Ноември 2012 15:29
Фен, старо инфо. Преди около месец в "Пред банята" Батков намекна дебело, че се готви за пълно изтегляне. Явно на старата примамка, да се намери някой да помага миниторно , той остава мажоритарен собственик и се разпорежда изцяло с парите, никой не кълве.
Ще да видим
28 Ноември 2012 15:35
Фючър, с едно-две попълнения няма как да стане. Аз съм на точно противоположното мнение. Най-много да останат като титуляри един-двама от сегашните. Направо и имената им давам. Пламен Илиев и Мулдер. Няколко за резерви, останалите друм. То, ясно, че до кадрова революция няма да се стигне но в момента както и да ги гледаш по линии, колкото и да сме скромни в изискванията си, навсъкъде са, изключенията ги писах по-горе, хвани единия, удари другия. Никакъв шанс за групите на ЛЕ през сезон 2013-2014. Иска ми да греша капитално, ама надали.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД