:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Левски" загуби

с 1:3 (-22, 18, -21, -23) от "Олимпиакос" (Гър) като гост в първи мач от 1/16-финалите на волейболния турнир "Чалъндж къп". За атинския тим 19 т. реализира Боян Йорданов, а от "Левски" Симеон Александров направи 17. Реваншът е на 12 декември в София, като при победа на "сините" с какъвто и да е резултат ще се играе т.нар. "златен гейм" до 15 т., победителят от който продължава на 1/8-финал.



"ЛУКойл Академик" остана

в играта за едно от първите две места в гр. В на баскетболния турнир за "Еврокъп", след като миналата вечер испанският "Билбао" (5-0) измъкна успех с 68:66 като гост срещу черногорския "Будучност" (3-2). Идната сряда "ЛУКойл" (2-3) ще домакинства срещу "Будучност" в директен спор за класиране в 1/16-финалната фаза.



Срещата от II кръг

на хокейното първенство между НСА и шампиона "Славия" бе отложена и не се състоя снощи в Зимния дворец, както бе по програма. Днес трябва да бъде насрочена нова дата, а следващият мач по програма е между "Славия" и ЦСКА на 11 декември.



Трикратният олимпийски шампион

по биатлон Михаел Грайс прекрати състезателната си кариера. "Отказвам се още днес. Чувствам, че вече не мога да бъда конкурентен на най-добрите", сподели 36-годишният германец, който миналия уикенд завърши 67-и в старта на 20 км за Световната купа в Йостерсунд (Шв). В 13-годишната си кариера Грайс има 21 победи за Кристалния глобус, 3 златни медала от световни първенства и 3 златни медала от олимпиадата в Торино '06.



Формула 1 подписа

спонсорски договор с фирмата за луксозни часовници "Ролекс", която от следващия сезон ще бъде нов времеизмервател на състезанията. Финансови параметри не бяха оповестени.
486
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД