:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Златева отказва да остане на тепиха без треньора си

Снимка: МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Станка Златева обяви решението си, след като с боксьора Тервел Пулев бяха наградени от СК "Левски" като най-добри спортисти на клуба през 2012 г. в т.нар. "Синя звездна класация". Златева и Пулев са единствените ни медалисти от олимпийските игри в Лондон.
Двукратната олимпийска вицешампионка по борба в кат. до 72 кг Станка Златева обяви в прав текст, че няма намерение да се връща на тепиха без треньора си Симеон Щерев, който бе освободен от националния отбор в свободния стил. Занапред жените ще бъдат тренирани от Серафим Бързаков, а за мъжете ще отговаря Валентин Райчев.

"Симо Щерев си е Симо Щерев, благодарение на него съм спечелила всичките си медали. Късно е да променям стила на борба. Нямам нищо против новите треньори, те са мои приятели, но Симо е личният ми треньор. Останалите могат да помагат. Засега ще почивам, със сигурност пропускам европейското първенство в Грузия през март. И се надявам да си оправят взаимоотношенията", заяви пред радио "Дарик" Златева, която вчера бе избрана за спортистка №1 на "Левски" през 2012 г.

Според новите правила на федерацията (БФБ) обаче, за да продължи да представя България на международни състезания, Станка трябва да подпише договор като състезател и задължително да присъства на всички подготвителни лагери. Тоест да тренира само при новия наставник.
683
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД