:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 402
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Национал напусна клуба си в Турция

Националът Веселин Минев напусна "Анталияспор", съобщиха официално от клуба. 32-годишният защитник, който има само 6 мача за тима от началото на сезона, и турският клуб са прекратили договора по взаимно съгласие.

"Привлеченият през сезон 2011/2012 български национал Веселин Минев пожела да напусне клуба по семейни причини - се казва в съобщението на "Анталияспор". - Като резултат на това след проведена среща с играча се стигна до прекратяването на договора на Минев по взаимно съгласие. Искаме да му благодарим за последната 1.5 година, в която той беше част от "Анталияспор". Пожелаваме му успех в живота и във футбола".

Твърди се, че Минев е пред завръщане в България, като основен кандидат за подписа му е "Лудогорец". В тима на шампионите играе братът - близнак на Веселин, Йордан. Двамата играха заедно в "Ботев" (Пд), преди да преминат в грандовете "Левски" и ЦСКА.

За "Лудогорец" продължава да се спряга и португалският халф на "Рапид" (Бук) Фелипе Тейшера. Румънският клуб обяви фалит и звездите му си тръгват през зимата, като към Тейшера има сериозен интерес и от "Стяуа". В плановете на "Лудогорец" влизат още двама играчи на "Рапид" - Ромео Сурду и Михай Роман.

569
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД