:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Херо остава в "Черноморец" до 2016 г.

Специалистът подписва нов договор с бургаския клуб
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА ЧЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС
Димитър Димитров
Треньорът на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров-Херо се е съгласил да продължи договора си за още 3 години. Това съобщи изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков. Новото споразумение ще задържи бившия национален селекционер на стадион "Лазур" край морето до 2016 г.

"Постигнахме съгласие с г-н Димитров за удължаването на договора му с нови 3 години - каза вчера Киряков. - Мисля, че днес "Черноморец-Бургас" направи най-силния си трансфер и вече ръководството е спокойно, че клубът ни е в сигурни ръце. Най-големият ни коз в преговорите бе това, че той е роден в Бургас и е израснал в Черноморец."

Според шефа на бургазлии по време на преговорите не е имало никакви проблеми и двете страни са постигнали бързо съгласие. Димитров е получил пълна свобода от ръководството на клуба да развива отбора според своите виждания.

"За 1.5 години Димитър Димитров успя да спаси тима от една трудна ситуация. Той винаги има много високи цели. Ако състоянието на клуба позволява, ще преследваме най-високите цели, но е ясно, че без значение на финансовото ни състояние, ние играем винаги за победа", каза още Киряков.

Изпълнителният директор на "Черноморец-Бургас" за пореден път призна, че клубът има сериозни финансови задължения, останали от предишното спортно-техническо ръководство, които спешно трябва да бъдат погасени.

"Предстои среща с акционерите през следващата седмица, след която ще има и повече яснота по тези въпроси. Община Бургас по никакъв начин не е показала, че има планове да напуска клуба и продължава да подкрепя клуба", завърши Киряков.
1
634
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Декември 2012 11:24
Честито на бургазлии! Наистина това е най-добрия им "трансфер".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД