:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

VIVACOM въвежда мобилно разплащане



чрез приложението Cellum Pay независимо от вида на банковата карта. Услугата предлага плащане на месечните VIVACOM сметки, зареждане на предплатени карти, битови сметки и купуване на стоки от интернет. Приложението е достъпно за Android и iPhone. Потребителите трябва единственото да изтеглят приложението и да регистрират необходимите реквизити на своята карта в него.



GLOBUL предоставя повече минути за разговори



и отстъпки от месечните такси с коледните си промоции. Всеки месец потребителите на програмите GLOBUL Universe, Unlimited, Web&Talk и United с такси от и над 19.90 лв. ще получат 10% повече минути за разговори, както и до 10% отстъпка от месечната такса в зависимост от програмата. Клиентите, които изберат GLOBUL Max за 9.90 или 12.90 лв., ще се възползват всеки месец от 200 или 500 минути за разговори.



Мтел улеснява купуването



на продукти от телекома. Ако клиентите са си избрали устройство, което в момента не е налично, с "Безплатна доставка" потребителят може да го получи на удобен адрес в рамките на два работни дни. С услугата "Получи в магазин" пък клиентите могат да поръчат продукт от каталога на електронния магазин на телекома с доставка до удобен за тях Мтел магазин.
662
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД