:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 312
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Намиращият

се във финансова криза "Рапид" (Букурещ) обяви, че ще прекрати едностранно договорите на чужденците в клуба и ще доиграе сезона само с румънски футболисти. Ръководството дължи на играчите няколко заплати и лицензът за следващия сезон е заплашен. Към един от освободените - португалеца Филипе Тейшейра, има интерес от "Лудогорец".



С 10 000 паунда

бе глобен испанският нападател на "Ливърпул" Сусо заради коментар в социалната мрежа "Туитър". Той не се сдържа и написа "Това момче е гей. Той прави всичко друго, освен да играе футбол" под снимка на сънародника си и съотборник Хосе Енрике, който позира с избелени зъби. Сусо вече поднесе официални извинения на Енрике.



Никола Анелка

е започнал преговори за прекратяване на договора си с "Шанхай Шенхуа", заради неполучени заплати. Според китайските медии същото ще направи и съотборникът му Дидие Дрогба. Към втория веднага проявиха интерес италианските "Милан" и "Ювентус".



Лусио

веднага подписа със "Сао Пауло", след като разтрогна контракта си с "Ювентус". 34-годишният бивш бразилски национал подписа за 2 сезона с новия си тим. Защитникът се връща в родината си след 11 сезона в Европа, които той прекара също така в "Байер", "Байерн" и "Интер".



Легендарният

треньор Карлос Бианки (63 г.) пое за трети път в кариерата си "Бока Хуниорс" и зае поста на уволнения Хулио Сесар Фалчони. Предполага се, че това назначение е стъпка към връщането в отбора на звездата Хуан Роман Рикелме, който се оттегли преди месеци от футбола заради конфликт с Фалчони. Бианки е най-успешният наставник в историята на "Бока", като под негово ръководство тимът печели 3 пъти "Копа Либертадорес".
658
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД