:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Собственикът на "Лудогорец" готви трансфери на 5-6 играчи

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев обяви, че клубът му най-вероятно ще се раздели с 5-6 футболисти през зимната пауза. Бизнесменът дори разкри част от имената на тези, които ще напуснат.

С треньора на "Ботев" Станимир Стоилов се преговаря за продажбата на Шоко, като пловдивчани имат интерес още към Михаил Александров и други футболисти от Разград. Не е сигурно обаче, че Александров ще бъде продаден, тъй като треньорът Ивайло Петев го готви за титуляр през пролетта. Сред напускащите най-вероятно ще е звездата на шампионите Марселиньо, който ще бъде продаден в чужбина.

"Клубовете, които искат да купят наши футболисти, ще трябва да приготвят много пари. Цената на Марселиньо например е 1.5 млн. евро", каза Домусчиев.

Босът на "Лудогорец" каза още, че според него няма спусната директива "Левски" да стане задължително шампион и всичко в първенството се решава на терена. Домусчиев допълни, че атаките срещу "Лудогорец" нямаше да ги има, ако отборът бе в средата на таблицата, а не се бореше за титлата.

"Тези атаки срещу клуба няма ме откажат от футбола. Имаме база, стадион и много деца. Рано или късно ще влезем в Шампионска лига, но ще инвестираме спрямо възможностите си, защото все пак сме в криза", каза още Домусчиев.
6
1201
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
19 Декември 2012 19:45
За Кирил Домусчиев и Лудогорец:
Към Мъри: Школата! Базата!
19 Декември 2012 20:14
Правилният футбол! Без НС няма как да стане. Изритат ли Перукан и той надали ще направи нещо свястно.
19 Декември 2012 20:55
Той хубаво готви, ама "гладни" нещо няма Милион и половина за Марселиньо през зимния трансферен прозрец означава всичко друго но не и резлизъм Все пак Домуса се сети, че няма как в Разград да си играят на затворен английски клуб и трябва движение и в двете пооки. Ще да видим.
19 Декември 2012 21:11
Докич, треньор в Лудогорец. Кога? Кой?
19 Декември 2012 22:23
Домусчиев сърдит на Цветан Василев заради „съществото“ Бареков. Има едно същество в неговата телевизия, което няма да смее да крещи без знанието на Василев, заяви босът на „Лудогорец" по адрес на водещия
Натисни тук
20 Декември 2012 10:56
"Междувременно днес стана ясно, че собствениците и ръководството на “Футбол Про Медиа” – Тодор Батков, Кирил и Георги Домусчиеви, Димитър Борисов и Иво Иванов, че заплашват със съд Бареков."
Бареков,Бареков...що не си стоя мирно.Тия ще те изядат жив.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД