:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА привлече и Чочев

"Червените" започнаха да търсят нов отбор на Присо
СНИМКА: balkanec.bg
Ивайло Чочев (в червен екип) заслужи капитанската лента в "Чавдар" (Етрополе) още на 19-годишна възраст заради силната си игра и отличните показатели - 13 мача и 8 гола само за тази есен.
Ръководството на ЦСКА официализира вчера и привличането на втори нов играч през зимната пауза след Мартин Камбуров. Това е капитанът на втородивизионния "Чавдар" (Етрополе) Ивайло Чочев (19 г.). Младежкият национал подписа договор за 2.5 г.

Сделката за Чочев се счита за трансферен удар на ЦСКА, тъй като интерес към футболиста имаха италиански и английски клубове. Първата реална оферта обаче дойде именно от "червените". Преди това такава имаше и от "Рейнджърс", но сделката се провали заради финансовата криза в шотландския клуб. Преди няколко дни шефът на школата на ЦСКА Спас Джевизов нарече младия Чочев "играч за милиони". Той познава качествата на младия халф от престоя си като директор на школата на "Чавдар".

До края на тази седмица контракт с "червените" трябва да сключи и лявото крило на "Ботев" (Вр) Владислав Романов. Юношата на ЦСКА вече се е споразумял за личните си условия, като остава само двата клуба да се договорят за трансфера. Романов е поредният юноша на ЦСКА, за когото клубът трябва да плати, за да си го върне, след като преди това го е освободил. Така в последните години се случи и с Румен Трифонов, Кирил Котев, Любомир Любенов и др.

Междувременно агенция "Спортал" съобщи, че от ЦСКА са определили за освобождаване още петима юноши - Милен Иванов, Кристиян Петров, Мартин Василев, Владимир Бахъров и Владимир Иванов. Най-вероятно те ще бъдат преотстъпени. Треньорът Стойчо Младенов е сложил в "черния" списък камерунеца Нджонго Присо, но той трябва да бъде продаден, за да не бъде клубът на загуба, тъй като през януари т.г. бяха платени 320 000 евро на кипърския АЕК (Ларнака). Към момента обаче интерес към Присо няма и той вероятно ще доиграе сезона при "червените".

ЦСКА ще представи всички нови попълнения преди заминаването на отбора за лагер в Гърция. Това ще стане на 6 или 7 януари. Младенов събира отбора два дни по-рано за медицински прегледи.

37
1462
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
37
 Видими 
19 Декември 2012 19:55
Първата реална оферта обаче дойде именно от "червените" Завчера Емо Заменката потвтори 3 пъти , че момчето отива без пари в цсАка.
19 Декември 2012 20:11
те офертите "за без пари" бяха да 1989г.
19 Декември 2012 20:12
Това момче заслужаваше да отиде в свястен отбор.
19 Декември 2012 20:21
Остин, много добре знаеш, че единственият, които продава навън е ЦСКА! Марка за качество!
19 Декември 2012 20:24
Треньорът Стойчо Младенов е сложил в "черния" списък камерунеца Нджонго Присо, но той трябва да бъде продаден, за да не бъде клубът на загуба, тъй като през януари т.г. бяха платени 320 000 евро на кипърския АЕК (Ларнака). Към момента обаче интерес към Присo НЯМА.

Знам
19 Декември 2012 20:31
В свестен отбор не е за всеки
19 Декември 2012 20:33
Какво ли не се пише от разни анонимни сайтчета. То и края на света е съвсем скоро...................
19 Декември 2012 20:39
Даскале,не светохулствай! Светът първо ще сложи край на "чорбата" и тогава може да склопи очи...
19 Декември 2012 20:58
Безплатното винаги е означавало едно. Не струва. Той и Спас Делев дойде в градинката макар и с врътки разни за да използва гара-разпределителна като трамплин... последно към чалготеките на Студентския град.
19 Декември 2012 21:31
Докич, гроздето, май е кисело, а?
Тия твои приказки сме ги слушали нееднократно, даже, когато изтръси твоя "бисер" за "звездната колекция", която в последствие ви опъна на 16 точки
Всичко това е ясно, дай СЕГА да чуем нещо и за твоя втори избор ...
И ако е възможно да е нещо по-различно от ежедневния спам с "юношите"...
Които от своя страна са като Неси - всички знаят, че съществуват, ама в действителност никой не ги е виждал
19 Декември 2012 21:49
Той и Спас Делев дойде в градинката макар и с врътки разни за да използва гара-разпределителна като трамплин... последно към чалготеките на Студентския град.

Докич, казано е: Кой кавото сам си направи, дори и цсАка не може да му навреди. Да пожелаем на Чочев, кратък престой в Панчарево и успех някъде из Европа.
19 Декември 2012 22:05
Кофти работа. Сега направих справка, Ивайло кара Жигула 1994 год. Майкъла явно е пропуснал да го пита.
19 Декември 2012 22:23
Ей, Дуци позна че Стойчо няма да изкара до пролетес...
19 Декември 2012 23:09
Много отбоpи давали пари, но Емо ротманса, ЕМО РОТМАНСА - БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ, го дал на ал сеска БЕЗ ПАРИ. Само идиот може да повярва на подобна глупост
19 Декември 2012 23:21
Цанев, ако четеш, "там" съм обяснил за 22-ри, и 45-ти калибър.
А Челски май ще бият
19 Декември 2012 23:24
Що бе, Evasion, запасните полковници от Пирин дадоха шестима, като този Ивайло "без пари". За по 3-4 хиляди под масата, после ги разпродават за по стотина хиляди. Я , талантът на миналата година Станилав Костов, как го "реализираха" в металика .Колко му е да реализират и етрополчето


Блогът на Драгой
19 Декември 2012 23:51
ЦСКА продължава да е трамплин на можещи футболисти, фактите доказват това твърдение. Е, момчетата вече не се отправят масово на Запад, а на Север, но този вариант е за предпочитане пред алтернативата Касъмпаша или нещо подобно. Нека само споменем имената на бивши армейски футболисти, състезаващи се в първенства като руското, украинското, полското, румънското, сръбското - И.Иванов, Тунчев, Вл. Стоянов, В. Димитров, В. Илиев, Мораес, Тунчев, Виданов, Тонев, Ив. Стоянов–(до миналата година), Елиот Гранден (Блекпул). При всички случаи повече от сините Дембеле(провалил се напълно във Фрайбург), синчето, зетя, Жоазиньо, Ив. Попов.

В ЦСКА може да съжаляват за множеството собствени талантливи юноши, които така и не намериха място в първия отбор и бяха пращани в кои ли не родни клубове, губейки връзка с корените. Но за случилото се вина имат и самите младежи, които на проявиха достатъчно характер и мъжество, за да се докажат своевременно в клуба. Дано тази практика в лъдеще бъде преустановена!
20 Декември 2012 01:29
Лайсна,това не ти се получи,опитай пак...ти можеш...
20 Декември 2012 07:10
За хардуера на Робокоп, "бронебойни патрони няма открити, няма открити..."!
20 Декември 2012 07:54
Alcek, знам, че аргументите не са силната страна на сините привнърженици. Но ако можеш, обори ме. Между другото, сетих се и за други бивши футболисти на ЦСКА, наскоро заиграли в първенства, по-реномирани от нашето, напр. Грегъри Нелсън, Акуаро, Зику. Тук не включвам скоропостижно напусналия Динамо Букурещ Платини, Галчев. Има ли място за спор изобщо?
20 Декември 2012 08:33
Лайсна...просто си велик! Цитирам:
"...наскоро заиграли в първенства, по-реномирани от нашето..."
Ами то ВСИЧКИ първенства в Европа са по-реномирани от нашето.Справка-мачовете от евротурнирите.
20 Декември 2012 08:38
nevrokop, спорът по същество е: "Продължава ли ЦСКА да е трамплин за можещи футболисти или не?". Защото твои колеги с насмешка се опитват да ни кажат, че не е. Но не представят факти.
20 Декември 2012 08:54
Адаш, случая Спас Делев който срамежливо отказвате да коментирате обяснява всичко. Поне Лайсната да се обади от кумова срама. От Г-14 дето го гласеше сега играе по масите на чалготеките в Студентския град.
А за Вутов не си чул, но вече и във ФИФА го научиха. Та, вместо да се заяждаш дребнаво ти предлагам най-приятелската да пуснеш тема кога СМ го тръгват от градинката. Суперактуално е. До часове, до края на света , до Коледа, до НГ.

20 Декември 2012 08:57
Лайсна,без насмешка и съвсем сериозно ти казвам:
ЦСКА не е траплин за можещи футболисти..
Щото нали вече уточнихме,че нашето е най-слабото първенство в Европа и едно от най-слабите в света.
20 Декември 2012 09:07
ЦСКА направи каквото можа за Спас Делев. Макар и в един посредствен турски клуб, предвид неговата младост и талант, той имаше огромна възможност за развитие. Но за съжаление както много други родни таланти, той не продължи по правилния път. И се провали, за момента. Дано му дойде акъла, все още има шанс да успее като футболист!

Колкото до Костов, съжалявам, че в ЦСКА не доразвиха таланта му, но в Ботев той получи нов шанс.

Колкото до сълзите, че в ЦСКА вземали футболисти без пари, вижте колко дава и после говорете.
20 Декември 2012 09:31
Журналистите уволняват ежедневно СМ, така както ежедневно закриват ЦСКА - нищо ново под небето. Те са царе на подмолните игрички, на клюките. Поради което писанията им изобщо не правят впечатление. Всъщност, дали треньор ще е Стойчо или някой друг, не е толкова важно. Важен е ЦСКА!


nevrokop, можещите знаят отлично, че ЦСКА е трамплин, те не се интересуват от твоето мнение и подписват с армейците, въпреки многобройните проблемив клуба (за справка - Камбуров, Чочев). И избягват Левски, защото вашите си стоят в България или се пенсионират в Турция.





20 Декември 2012 10:47
Nevrokop, както вече писах- "бронебойни патрони няма открити"? Що се пънеш?
20 Декември 2012 11:14
Мейджъра-много хубав въпрос ми задаваш.Ама нямам отговор.Може би,защото идва Коледа и там съответният дух и прочие...
20 Декември 2012 11:14
Намаляват заплатите на всички в ЦСКА
Това важи ли за музейните служители
20 Декември 2012 11:46
Лайсна,аз за разлика от колегите ще те подкрепя,но при условие,че изредиш имената на тези които не осъдиха ЦСКА за неизплатени пари.И кажи колко от тях не избягаха от любимата ти `аризма...
20 Декември 2012 12:23
Ако има интересуващи се от футбол - днес е жребия за ШЛ и ЛЕ. За ШЛ започва след малко от 12.30, а ЛЕ - от 15.00 ч.
20 Декември 2012 12:31
ще те подкрепя,но при условие,че изредиш имената на тези които не осъдиха ЦСКА за неизплатени пари


Tvirem, наистина немалко футболисти осъдиха ЦСКА за неизплатени пари, но повечето са доволни от престоя си в ЦСКА, най-малкото защото по-способните използваха клуба като трамплин към по-високо стъпало в кариерата си.

А сега конкретно на въпроса ти. От гореизброените футболисти не съм чувал да са осъждали клуба или да са имали финансови претенции Платини, Галчев, Ив. Стоянов, В. Илиев, Вл. Стоянов, В. Димитров, Тунчев, Котев, Ал. Тонев, Зику, Виданов, Нелсън. Единствено Мораеш и мениджърът на Гранден имат финансови претенции. Предполагам, че с Мораеш ще се разплатят при първи удобен случай.

Нееднократно съм заявявал, че не одобрявам политиката на Титан по привличане на анонимни играчи с огромни за нашите стандарти заплати, които не оправдават очакванията, а за капак съдят клуба, без реално да са допринесли с нещо. Тази политика води до нестабилност, невъзможност на футболистите да се обиграят, до лош имидж. Дано с идването на Майкъла, работите във финансовата сфера потръгнат и ЦСКА престане да бъде сиропиталище за несретници.

Колко от тях не били избягали от любимата ми аризма?
Нормално е всеки един футболист, особено ако е можещ, да потърси трансфер в по-реномиран тим или в такъв, в който заплащатнето е значително по-високо. Именно защото ЦСКА е марка, която продава, те подписват с армейците. Съвсем друг е въпросът, че като фен на червените, желанието ми е добрите футболисти да остават за по-дълго в ЦСКА, не само марката да бъде използвана отспособните за трамплин.
20 Декември 2012 12:59
Дали цсАка е трамплин не знам, но че е в схема за изпиране на пари съм сигурен. Половината "трансфери" са чрез Бекали.
20 Декември 2012 13:01
ШЛ 1/8 финали:
Галатасарай-Шалке - Шалке са в голяма криза, смениха Стевенс, но за догодина ще са фаворити
Реал М- МанЮ - супер мач, а най-хубавото е, че единия отпада...
Арсенал-Байерн - Венгер има да си връща, но май ще си остане само с връщането
Порто-Малага - два много симпатични отбора, но един ще трябва да напусне борбата. Опита е с португалците.
Селтик-Юве - един от най-лесно предвидимите.
Шахтар-Дортмунд - най-красивия футбол игран в групите бе от тези два отбора, не бих ги изтървал тези сблъсъци
Валенсия-ПСЖ - кризата удари и Валенсия, но няма да се учудя ако ударят високолетящите столичани
Милан-Барса - другия суперсблъсък, или както викат ония на запад - клаш оф дъ тайтънс. Ако Меси продължи догодина, както тази...
20 Декември 2012 13:29
"Преди това такава имаше и от "Рейнджърс", но сделката се провали заради финансовата криза в шотландския клуб."
От горното изречение мое да се направи изводът, че в цесекато не само, че нямат финансови проблеми, но и са по-добре от рейнджърите.
20 Декември 2012 16:00
Рейнджърс къде е, армеец къде е. Бе те сигурно и музей нямат. И като изпадат,няма чий лиценз да вземат ,та да се спасят. Затова чавдарците предпочитат по-големите...
01 Януари 2013 19:23
Е, що бе Драгой- запасните полковници от Пирин. Ами действащите мутриот Пирин къде ги слагаш? Кой съсипа Пирин- запасните полковници или синята мутра Емил Наков.Много ви е лесно да трупате мафиотски безобразия на червен гръб.Колкото и да се правиш на разсевн, осраните ви задници все повече лъсват.И що не си гледаш балканския хубавец Бай Ганю, ами се правиш на интересен плюейки ЦСКА.Я ни светни как Гугутката прави сложни маневри отдясно и защо е невинен за убийство на невинни хора.Защо на вашите нахални лекета се прощават подобни прояви? Защото не сте комунисти и нямяте никаква връзка с МВР и ДС. И не ви управляват и закрилят комунистите и досега? ЧНГ и много поздрави от агент Николай.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД