:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Удобната комисия на Яне Янев ще разследва Несебър

Само два дни след личното обещание на премиера Борисов за анкетна комисия по скандала в Несебър с участието само на един представител на ГЕРБ стана ясно, че казусът най-вероятно ще бъде препратен в удобната комисия на Яне Янев за корупция по високите етажи на властта. Самият Янев вчера обяви в парламента, че подопечният му орган ще се самосезира по случая. Малко по-късно шефът на групата на ГЕРБ Красимир Велчев допълни: "Твърдо и ясно заявихме, че сме за комисия. Ако обаче тази комисия се саботира от опозицията, от БСП и ДПС, тогава щем-не щем този въпрос ще се прехвърли в комисията за корупцията по високите етажи на властта".

От левицата, които вече поискаха създаването на нова анкетна комисия, обявиха, че са готови да подкрепят да се разшири обхватът й и тя да проверява всички сделки от 2003 г., когато започва да действа новият закон за горите. Оттам обаче са резервирани към идеята комисията на Янев да разглежда случая, тъй като само "играе ролята на пощенска кутия, която препраща сигнали към различни институции и замита следи".
2
1030
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
10 Януари 2013 00:18
Тази комисия на ЯЯ, нещо до сега да е открила? Сещам се, че имаше много звънки заглавия като "сделка .... отива в комисията на ЯЯ", ма май от там не са и излизали.
10 Януари 2013 13:10
яне удобното
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД