:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 169
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кумецът на Цветанов е сред дарителите на МВР

Кумецът на вътрешния министър Цветан Цветанов - Тодор Бояджиев, собственик на "Ти Ви Би" ООД, съдружник с управителите на фирма "СЛЕ груп", купили несебърските дюни, е сред дарителите на МВР, разкри списание "Тема". В началото на 2011 г. "Ти Ви Би" е дарила 5760 лв. на полицейското управление в Димитровград за бензин.

Бояджиев печели обществени поръчки за над 25 млн. лв., след като ГЕРБ идва на власт. Те са за модернизиране на градски центрове, подмяна на топлопреносни мрежи, ремонт на детски градини, строеж на паркове, детски площадки и дори на киноложки център. Преди това Бояджиев е известен като собственик на малка фирма за изолация на пещи в ТЕЦ. Преди две години "Ти Ви Би" прехвърли на Цветанов два от шестте му апартамента на занижени цени. По признанията на самия Цветанов Бояджиев му е дългогодишен приятел и кумец.

В края на миналата година стана ясно, че "СЛЕ груп" е придобила 29 дка дюни в Несебър за 4 млн. лв. Сделката е изповядана на 28 ноември, а предишния ден същият терен е продаден от Министерството на земеделието на пловдивчанина Димитър Петров за 581 000 лв. От април 2011 г. "СЛЕ груп" е 100% собственост на холандската "АМСТ холдинг Б.В.".



НИЩО ОБЩО

Вътрешният министър категорично отрече пред ТВ7 в ГЕРБ да има лобита и той да оглавява едно от тях. Цветанов натърти, че не се е облагодетелствал от нищо и че не е лобирал за нищо, откакто е на власт. "Нямам никакво отношение към сделките с имоти в Несебър", отсече той. И припомни, че е дал възможност за публична проверка, разсекретил е всичко, което може да се проверява като имоти и финансови възнаграждения при предишния случай, когато го критикуваха, че имал много апартаменти.
6
1327
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
13 Януари 2013 18:39
Публичната проверка показа едно, проверката на Розовичкия замаза всичко...Временно...
-------------------------------
Блогът на Генек
13 Януари 2013 19:41
"Новината" за Цветанов поизветря. От днес, е актуално придобиването на 140 декара плаж и гора на първа линия в Камчия от Моника Йосифова- Станишева.
Банална заменка, ама пет пъти по- мазна от тая на кумеца. Чу се по Нова тиви, сега и по "Дарик" Натисни тук

Да, да, същата Моника- влюбващата се все в "паднали мъже", по собствените й думи, е гушнала минимум 6 / шест / милиона само от тази заменка.
Тъй де, с половин милион от Хохегер живее ли се
13 Януари 2013 21:40
25 000 000 - 5 760

Толкова ниско ли е паднал процентът - 0,023%?
13 Януари 2013 22:17
Кумец на Цветанов = Крадец за Цветанов
Боклуци от класа
14 Януари 2013 01:55
Държавни поръчки за 25мил. или по еврофондовете?
14 Януари 2013 16:03
Е кои да са дарители- мутрите ли? Разбира се, че дарители ще са само честни граждани без никакви допирни точки с властта. Просто само съвестни граждани с излишни пари и мисъл за отечеството.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД