:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 179
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионката

от Australian Open Виктория Азаренка е била спряна за легитимация от охраната на "Мелбърн Парк" в началото на тазгодишния турнир от Големия плем. "Онзи ден тръгнах да влизам и човек от охраната ме попита: "Имате ли пропуск?". Точно до него имаше плакат с моя снимка, аз му я показах и отговорих: "Ето го моя пропуск", разказа през смях белоруската №1 в света, която вчера би Моника Никулеску (Рум) с 6:1, 6:4 в I кръг.



Изкълчен

глезен на десния крак нe попречи на Серена Уилямс да размаже Едина Галовиц (Рум) с 6:0, 6:0 в I кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис. Американката стъпи накриво и получи медицинска помощ в самото начало на мача, но така и не даде никакви шансове на съперничката си до неговия край. "Оставам в играта. Ако не се случи нещо фатално, ще бъда на корта и ще се боря във всеки мач. Жива съм, ще се оправя", коментира шеговито поставената под №3 Уилямс, чиято следваща противничка е Гарбине Мугуруса (Исп).



Бившият №1

в света Рафаел Надал планира да се завърне на корта за тенис турнира в Сао Пауло (Браз, $455 775), започващ на 11 февруари. Заради хронична контузия в лявото коляно 26-годишният испанец не е играл от миналия юни. Според репортера на американския в. "Ню Йорк Таймс" Кристофър Клери обаче лечението е приключило. "От екипа на Рафа потвърдиха, че след почти 8-месечна пауза той ще се завърне в тура по време на Brazil Open", написа журналистът в социалната мрежа "Туитър".



Швейцария

няма да разчита на Роджър Федерер за домакинството на 1-3 февруари срещу шампиона Чехия от I кръг на неофициалното световно първенство по тенис за мъжки отбори - за купа "Дейвис". Причина за отказа на 31-годшиния ветеран е желанието му през този сезон да разреди графика си. Така "кръстоносците" ще са в състав Станислас Вавринка, Марко Киудинели, Хенри Лааксонен и Михаел Ламер.
582
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД