:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Левски"

се съгласи да преотстъпи юношата Христо Попадийн (19 г.) на италианския "Киево" до края на сезона, съобщи агенция "Спортал". След това клубът от Серия А ще преговаря за купуването на десния бек. "Сините" също така ще преотстъпят резервния вратар Ивайло Василев на "Септември" (Симитли).



"Ботев" (Пд)

спечели с 2:0 контролата срещу "Чавдар" (Етрополе), която се игра в Раковски. За победата вкараха Асен Караславов в 53-тата мин. и Станислав Костов 3 минути по-късно. На проби при пловдивчани пък пристигна вратарят на "Пирин" Филип Димитров (17 г.), който е юношески национал.



"Берое"

постигна убедителна победа в първата си проверка за годината - 4:0 над третодивизионния "Ботев" (Гълъбово). Головете за домакините отбелязаха португалецът Елио Мартинс в 25-ата, Борислав Стойчев в 51-вата, Дончо Атанасов в 74-тата и Венцислав Христов в 87-ата мин.



"Миньор" (Пк)

взе на проби нападателя Димитър Воденичаров и защитника Петър Альошев, идващи съответно от "Монтана" и "Славия", както и халфа Виктор Софрониев, играл за последно в "Берое". На тестове са също двама чужденци - албанец и французин. С тима тренира и юношата на ЦСКА Кристиян Петров (19 г.). Към момента обаче няма осигурено финансиране за "Миньор" за пролетта. Възможно е новите играчи да бъдат картотекирани с уговорката за отложено плащане.



"Етър"

е подписал договори с 9 футболисти, съобщи sport-vt.com. Членът на управата на клуба Радин Хаджиев обаче обяви само петима от тях - холандския защитник Стюарт ван Дотен от "Дордрехт", турчина с холандски паспорт Али Айдоган ("Кайзериспор"), норвежкия нападател Кай Рисхолт ("Брине"), шведа Сони Карлсон и сънародника му Мехмет Мехмет ("Силвия", Норкьопинг), който е син на турски изселници от български произход.



Тренировки

с втородивизионния "Нефтохимик" започна юношеският национал на Камерун Борис Ачан, който се подготвяше с тима и през есента, но тогава не беше картотекиран заради административни пречки.

2
654
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
23 Януари 2013 22:02
Христо Попадийн на добър път и успех!
24 Януари 2013 09:37
Все се каня да питам - не трябва ли да е ПопадИин? Няма как да се прознеесе иначе, освен ако ударението не е на една от първите две гласни, което не ми се вярва.
Иначе успехи на момчето - колкото по-бързо се махнеш от родната действителност, толкова по-голям шанс имаш да направиш нещо.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД