:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шампион по бойно самбо обеща ред в "Черноморец"

Новият шеф по спортните въпроси в "Петрол холдинг" - Магомедхан Гамзатханов (51 г.), заяви, че той и собственикът на компанията Кирсан Илюмжинов знаят как да въведат ред в "Черноморец-Бургас". Световният шампион по бойно самбо и боеве без правила е в България, като е упълномощен да води всички преговори за придобиване на "Петрол холдинг", чиято собственост е бургаският клуб. И също така ще отговаря за случващото се във футболния клуб.

"В клуба има колосални проблеми, като мога да кажа, че нещата няма как да станат по-зле. Но обещавам, че ще станат по-добре, при това съвсем скоро. С Кирсан Илюмжинов нямаме познания във футбола, но с помощта на хора, които се занимават с този спорт, знаем как нещата да се получат", категоричен е известният и като Волк Хан бивш шампион.

Преди да започне да налага ред в клуба, Волк Хан трябва да финализира сделката за купуване на "Петрол холдинг". В момента тя е стопирана заради делата, които водят един срещу друг досегашните собственици Митко Събев и Денис Ершов.

Междувременно "Черноморец-Бургас" победи с 3:0 "Созопол" в контрола. Попаденията паднаха след почивката, когато последователно бяха точни Преслав Йорданов, дошлият на проби нападател от Гвинея Агура Бангура и Яни Пехливанов.
1292
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД