:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 560
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Сините" ще искат 100 000 евро от "Киево" за свой юноша

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Защитникът на "Ювентус" Андреа Барцагли (вляво) опитва да изчисти топката от краката на Алберто Палоски ("Киево") при вчерашната победа на "Юве" с 2:1 във Верона.
100 000 евро е цената, която трябва да плати "Киево" на "Левски" през лятото, ако иска да купи за постоянно десния бек Христо Попадийн. Това съобщи вчера авторитетното италианско издание "Гадзета дело спорт" в кратко представяне на българина, който премина под наем до края на сезона в отбора от Серия А. Описва се как Попадийн може да играе успешно и като централен бранител, че любимият му играч е Паоло Малдини.

Българинът за начало ще се адаптира във втория отбор на "Киево". По тази причина той не бе в групата на мъжкия състав, който вчера загуби с 1:2 домакинството си срещу лидера "Ювентус" в 23-тия кръг на първенството. Головете за торинци вкараха Алесандро Матри и Стефан Лихтщайнер. Победата позволи на "Юве" да запази аванс от 3 т. пред преследвача "Наполи" (49 т.).

В Италия продължава да се дискутира и уволнението на Зденек Земан от треньорския пост в "Рома". Фаворит за негов заместник е бившият селекционер на националния отбор на Франция Лоран Блан. Дори в Италия твърдят, че преговори с Блан са се водили още преди Земан да бъде сменен.



РЕЗУЛТАТИ

"Фиорентина" - "Парма" 2:0, "Дженоа" - "Лацио" 3:2, "Палермо" - "Аталанта" 1:2, "Пескара" - "Болоня" 2:3, "Сиена" - "Интер" 3:1, "Рома" - "Каляри" 2:4, "Торино" - "Сампдория" 0:0, "Наполи" - "Катания" 2:0. Снощи: "Милан" - "Удинезе".

1
937
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
03 Февруари 2013 19:18
Успех на момчето!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД