:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 302
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борисов вече реже ленти при засилени мерки за сигурност

СНИМКА: БГНЕС
Всички посещения на премиера оттук нататък ще минават при засилени мерки за сигурност, според източник от охраната.
При засилени мерки за сигурност ще текат вече рекламните изяви на премиера Бойко Борисов. В събота той откри ремонтирани отделения на разградската болница "Св. Иван Рилски", а в неделя - във варненската "Св. Анна". Церемониите не започнаха, преди присъстващите да преминат щателни проверки. В Разград през детектор за метал, поставен на улицата, мина дори попът, дошъл да освети мероприятието, проверено беше и менчето му със светена вода.

Във Варна гардовете на НСО бяха подкрепени от значително количество полицаи. Движението на автомобили край "Св. Анна" беше спряно. На влизане журналистите бяха проверявани с метални детектори, а после - и с рентген на входа на салона. Охраната се стараеше да не допусне репортерите да обградят премиера, както често се случва.

БГНЕС цитира човек от НСО, че занапред събитията ще са под засилена охрана. Вероятно нападението срещу Ахмед Доган и уволненията в службата за охрана са причина спецслужбата да затегне персоналната сигурност.
13
1758
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
03 Февруари 2013 19:06
Пазим се от "народната любов"?
А в разни недоразвити, в сравнвние с Тикволандия, страни министър-председатели и разни министеи ходят пеша или с велосипеди на работа.
Сигорно защото имат добре уредени вело-паркинЗи и си нямат метро (то не че тикволандските министри, като имат метро, ходят с него на работа. Друго си е с кортеж, нали?).
03 Февруари 2013 19:56
Ашколсув, бе Дияте! За Баретата и Маджо охрана до има, пък за Премиера да няма - така ли виждаш неутрално нещата?....
03 Февруари 2013 20:09
Трябва а се погледне по-обзорно на въпроса и с малко предистория:
Преди няколко дни, след покушението срещу Баретата, разбрахме, че в действителност МНО "задържане под стража" не е мярка за неотклонение, налагана при определени предпоставки и с целите, предвидени в НПК (Чл. 57. Мерките за неотклонение се вземат с цел да се попречи на обвиняемия да се укрие, да извърши престъпление или да осуети привеждането в изпълнение на влязлата в сила присъда), ами е мярка за здраве- и животоопазване.
След като по понятни причини (липса и на капацитет в местата за лишаване от свобода и задържане под стража) такава здравеопазна и животоопазна мярка не може да се вземе спрямо някои граждани, то логично е да се погрижат за сигурността си по друг начин, ако тя е застрашена.
Същото важи за всички граждани на територията на РБ, които още не са в състояние да си осигурят горната МНО, като се сдобият с качеството "обвиняем" и "подсъдим".
03 Февруари 2013 20:10
Дааа,,вече срещи с НЕГО- само от телевизионния екран
03 Февруари 2013 20:11
Шубето е голям страх...
И административният черен колан не прави от страхливеца мъж...
-------------------------------
Блогът на Генек
03 Февруари 2013 20:35
Засилвайте ! Особено след досието "Буда"
03 Февруари 2013 20:43
добре де, мерките за сигурност се осъществяват чрез тургане на ленти по местата, откъдето минават хора. При това положение, как Рапонът ще познае кои ленти да реже изпомежду тези, дето са опънати за Неговата сигурност и тези, които са предназначени за клъцкане с управленския Му Двуостър Инструмент?
03 Февруари 2013 20:47
При това положение, как Рапонът ще познае кои ленти да реже изпомежду тези, дето са опънати за Неговата сигурност и тези, които са предназначени за клъцкане с управленския Му Двуостър Инструмент?


На оградителните пише "Не режи" и има символ зачертана с кръстче ножица, през 20 см
03 Февруари 2013 20:48
А Бойкомобил НСО кога ще му купи?? Няма само папата да се фръцка я
Ами за лентичките ще му обяснят- само тези шаренките, дето имат цветовете на знаменцето на България са за рязане. Видиш ли другите- далеч от тях
03 Февруари 2013 22:25
и с рентген на входа на салона

Журналистите, които постоянно го отразяват ще хванат лъчева болест. Май трябва да има слоган "Отразяването на премиера е опасно за вашето здраве".
-
А иначе, вместо да ходи на събития, ако правят само видеовръзка хем ще е по-евтино, хем по-безопасно за всички, хем ще може да открива повече обекти и да присъства на повече срещи. Май ще навлезем в света на 21 век поради причини за сигурност, а не на функционалност и икономии.
04 Февруари 2013 08:35
Срещи само пред "портрета на стената" и да продължа за Ц.Ц. - „А портрета от стената само ме следи..."
04 Февруари 2013 14:20
А по какви причини до сега са били разхлабени? Мерките за сигурност де.
04 Февруари 2013 21:22
След като гръмнаха баретата в центъра на София си е напълно нормално да се вземат мерки!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД