:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Златен медал спечели

Бенита Петрова ("Самоков") в ски слалома от зимните игри за хора със специални потребности "Спешъл олимпикс" в Пьончан (Кор). Симона Костова ("София") пък заслужи бронзов медал в същата дисциплина. Българската делегация се прибира днес с общо 12 спечелени отличия - 6 златни, 1 сребърен и 5 бронзови.



Зимен олимпийски ден

на връх Мечи чал организира община Чепеларе на 8 февруари в чест на 15-годишнината от златния медал на Екатерина Дафовска в състезанието на 15 км биатлон на игрите в Нагано '98. Местни ученици от I до IV клас, както и деца от трите филиала на ОДЗ "Чепеларе" ще участват в надпреварите по биатлон, ски алпийски дисциплини и сноуборд.



Българската спортна двойка

Елисавета Макарова и Лери Кенчадзе ще участва на световното първенство по фигурно пързаляне в Онтарио (Кан, 10-17 март). Етническите рускиня и грузинец се класираха на 12-о място на европейското първенство в Загреб (Хър) миналия месец и покриха норматив за участие в шампионата на планетата.



Двама от най-известните

австрийци - холивудската звезда и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер и ски легендата Херман Майер, бяха звездите на официалното откриване на световното първенство по ски алпийски дисциплини в Шладминг. На шоуто във финалната зона, където ще се награждават бъдещите шампиони, се изсипаха куп знаменитости и почти целият политически елит на Австрия начело с президента Хайнц Фишер, федералния канцлер Вернер Файман и много министри.



Най-бързият алпиец в света

Йоан Клере отпадна заради контузия от състава на Франция за световното първенство в алпийските дисциплини в Шладминг (Ав). Той претърпя операция на гърба заради падане при разходка и ще се възстановява около 3 месеца. Клере разви скорост 161.9 км/ч на спускането във Венген (Швейц) миналия месец и така подобри рекорда на българския национал Светослав Георгиев от 158.3 км/ч на тренировките във Венген.



"Анахайм" победи "Сан Хосе"

с 2:1 като домакин и нанeсе първо поражение на "акулите" в редовното време от началото на сезона в НХЛ. Виктор Фаст направи 25 спасявания и стана първият вратар в историята на "патоците" с победи в първите си 3 мача като титуляр. Останалите резултати от 4 февруари: "Торонто" - "Каролина" 1:4, "Колорадо" - "Далас" 2:3, "Финикс" - "Минесота" 2:1, "Едмънтън" - "Ванкувър" 2:3 (с прод.).
3
903
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
06 Февруари 2013 08:16
"Шаркс" паднаха и от Чикаго току-що. И пак като вчера, повеждат и после не могат да удържат, нещо се сринаха последните 3 мача.
06 Февруари 2013 10:06
Малка утеха ви е, че поне опазвате Хоса. То май колкото нашата, че опазваме Малкин.
06 Февруари 2013 10:13
То една утеха... Все пак се надявам, че няма да се трепери като миналата година дали ще се класират за плейофите или не.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД