:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ФИФА отхвърли жалбата на БФС

ФИФА отхвърли жалбата на БФС заради наложеното наказание от 1 мач без публика заради прояви на расизъм от страна на публиката по време на световната квалификация срещу Дания.

Това означава, че следващото домакинство на нашите в официален мач - на 22 март срещу Малта, ще се играе пред празни трибуни. В сила остава и глобата на футболната ни централа, която е в размер на 35 000 швейцарски франка.

БФС бе наказан заради обиди срещу бранителя на датските национали Патрик Мтилига по време на мача, игран на 12 октомври. Освен това ФИФА предупреждава, че при следващ подобен инцидент тимът ни ще бъде лишен от точки и дори може да бъде изхвърлен от световните квалификации. Подобна санкция (мач без публика) е наложена и на Унгария за антисемитски обиди по време на двубоя с Израел.
1
595
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
06 Февруари 2013 07:07
Нищо неочаквано в решението на ФИФА. От друга страна пък мача с Малта така или иначе едва ли щеше да привлече много публика, тка че не е кой знае какво наказание. Виж, при следващ случай със сигурност ще ни отнемат и точки, което би разбило на пух и прах малките ни и без това шансове.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД