:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" ще бъде без двама португалци срещу "Локо" (М)

СНИМКА: БГНЕС
Кристовао Рамос
Двама от португалските футболисти в "Левски" - Нуно Пинто и Кристовао Рамос, пропускат днешната първа контрола на тима от втория лагер в Кипър срещу руския "Локомотив" (Москва).

Нуно Пинто е в родината си, тъй като очаква жена му да роди, и ще се присъедини към отбора едва в петък. Рамос пък все още не е готов за игра, след като се контузи преди проверката с "Аарау".

Вчерашното занимание на тима пропуснаха още двама футболисти. Христо Йовов е с настинка, но се очаква да се оправи за двубоя. Ромейн Ели пък получи по-дълга почивка и пътува до Франция. Бранителят снощи трябваше да се завърне в лагера на отбора в Агия Напа.

В същото време стана ясно, че двама от футболисти на "Левски" ще си тръгнат за София само след няколко дни и Илиан Илиев няма да може да разчита на тях за останалите контроли. Юношеските национали Александър Любенов и Борислав Цонев са извикани на лагер от треньора на набор 1995 г. Владо Стоянов, който подготвя отбора за две контроли с тима на Босна и Херцеговина.
3
1192
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
05 Февруари 2013 20:16
САМО ЛЕВСКИ!!!
06 Февруари 2013 06:49
Тъкмо Илиев да пуска младите щом и без това ще си тръгват след няколко дена. "Локомотив" Москва е нелош отбор, вярно, че не е същата сила като преди няколко години, в момента е в средата на класирането, но пък руското първенство е доста по-силно от българското, тка че би трябвало да е добра проверка.
06 Февруари 2013 11:11
Юношите!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД