:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" направи 1:1 с шампиона на Сърбия

"Партизан" се отказа от привличането на Николай Бодуров
СНИМКА: partizan.rs
Българският футболист в състава на "Партизан" Иван Иванов (вдясно) скача във въздуха заедно с бразилеца Ванжер ("Литекс") по време на вчерашната контрола в турския курорт Белек.
"Литекс" завърши 1:1 с шампиона на Сърбия - "Партизан", в контрола, играна в Белек (Тур), където двата отбора са на подготовка. Гола за ловчанлии вкара влезлият на почивката Исмаил Иса. Той се разписа в 67-ата мин. след подаване на Томи Костадинов.

Сръбският тим излезе напред още в 11-ата мин. Тогава вратарят на "Литекс" Илко Пиргов се втурна да пресрещне Никола Нинкович, който го прехвърли с удар от 30 метра. Последваха пропуски и на двата тима, като близо до изравняването бе Георги Миланов, който обаче не уцели вратата на съперника. След почивката и двата тима направиха доста промени, като ловчанлии имаха повече положения. След изравнителния си гол Иса имаше възможност да се разпише още веднъж, а в последните секунди на срещата удар с глава на Кирил Десподов мина съвсем близо до вратата на "Партизан".

За "Литекс" в игра не се появи албанецът Армандо Ваюши, който е в родината си за мача на националния отбор срещу Грузия. Като титуляр в отбраната на "Партизан" започна българският национал Иван Иванов, който бе един от малкото футболисти и от двата отбора, останал на терена през целия мач.

В същото време медиите в Сърбия обявиха, че шансовете на друг български защитник - Николай Бодуров, който вчера бе титуляр за "Литекс", да премине в "Партизан" са минимални. Шампионът на Сърбия от доста време проявява интерес към играча, като дори бяха водени преговори между ръководствата на двата клуба.

"Знам, че се появяват различни информации, но възможността да привлечем Бодуров не стои пред нас или е изключително малка", заяви спортният директор на "Партизан" Любиша Тумбакович пред вестник "Спортски журнал".

Все пак остава малка възможност да се получи развитие по трансфера до 8 февруари, когато затваря трансферният пазар в западната ни съседка. Самият Бодуров е дал съгласие да играе за "Партизан", но цената му е твърде висока за клуба от Белград.
673
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД