:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 537
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Купа "Дейвис" се завръща в Пловдив след 4 г. пауза

Пловдив ще бъде домакин на решителния за националния ни отбор по тенис двубой срещу Естония за оставане във II група на Евро-африканската зона от неофициалното световно първенство за мъжки тимове. Срещата от 5 до 7 април ще се проведе на червените кортове на ТК "Локомотив" и ще е първата за купа "Дейвис" в града от юли 2009 г., когато нашите отстъпиха с 1-4 срещу Латвия и не можаха да продължат борбата си за влизане в I група. Това е и единствената загуба на отбора ни от общо 11 изиграни мача в града под тепетата.

"Пловдив е добър избор. Важно е момчетата да се раздадат напълно, за да спечелим. Не смятам, че клеят ни дава предимство, но се надявам атмосферата на "Локомотив" и подкрепата на зрителите да ни помогнат за успеха", коментира капитанът Димитър Господинов.

До срещата между България и Естония се стигна, след като в I кръг националите ни отстъпиха с 2-3 срещу Финландия в София, а естонците загубиха със същия резултат от Ирландия в Дъблин. Единственият ни предишен мач срещу балтийците също е бил в Пловдив - през 1997 г. В състав Иван Кескинов, Орлин Станойчев, Иво Братанов и Ивайло Трайков нашите бият с 3-0.
644
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД