:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 216
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Анкара арестува над 100 души за атентат

Турската полиция извърши вчера сутрин широка операция с арести на десетки предполагаеми членове на крайноляво движение, което пое отговорност за кървавия атентат срещу американското посолство на 1 февруари в Анкара.

Заповеди за арест са били издадени срещу 167 души, заподозрени, че принадлежат към Революционния фронт за народно освобождение, съобщава анадолската агенция. Антитерористичната полиция обискира множество сгради в 28 града в рамките на мащабната операция, допълва агенцията.

Революционният фронт за народно освобождение пое отговорност за самоубийствения атентат, извършен от един от неговите членове срещу американското дипломатическо представителство в турската столица. При него загина турски охранител на един от входовете на силно охраняваната сграда, а една журналистка беше тежко ранена. Фронтът, който е смятан за терористична организация от Турция и много други страни, е в основата на множество атентати, включително убийството на министър на турска територия от края на 70-те години на миналия век.
1
900
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
19 Февруари 2013 23:52
Ислямистът Ердоган арестува леви привържници с измислени обвинения, а в същото време пуска от затворите осъдени престъпници, на чиято съвест лежат десетки убити и ранени да се сражават в Сирия срещу тамошните власти.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД