:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 516
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Новият

стадион на "Ботев" (Пд) ще бъде изграден на четири етапа до края на 2014 г., съобщи вчера изпълнителният директор на клуба Ангел Палийски. Началото ще бъде поставено със събарянето на трибуна "Изток", а строителните работи ще започнат, когато клубът официално получи ст. "Христо Ботев" на концесия за 35 г. Инвестицията ще е за над 20 млн. лв., а новото съоръжение ще е за 18 120 зрители и ще отговаря на изискванията на УЕФА и ФИФА.



"Ботев" (Вр)

освободи халфа Николай Петров, макар той да бе привлечен в отбора едва преди няколко седмици, съобщи радио "Дарик". Футболистът обяснил, че има сериозни семейни проблеми и в момента не може да мисли за футбол. Затова врачани ще търсят нов дефанзивен халф.



Треньорът

на "Етър" Сердар Даят обяви, че новопривлечените чужденци през зимната пауза са много по-добри от игралите за тима през есента. "В отбора има доста играчи, идващи от тимове, които са били в позицията на изпадащи, но са ги спасили. Всички трансфери ги правихме след предварително разузнаване за такъв тип футболист", коментира Даят. Той уточни, че основата на състава ще са български играчи - Красен Трифонов, Иво Русев, Любомир Любенов, Валентин Веселинов и Дормушали Саидходжа. Междувременно "Етър" загуби с 1:2 контролата си срещу третодивизионния "Тунджа" (Ямбол).



Младежкият

национал Мартин Кожухаров (20 г.) премина от испанския "Лас Палмас" в норвежкия "Стабек". Нападателят е играл преди това и в школата на "Реал" (Мадрид).



Вратарят

Димитър Евтимов бе в групата на "Нотингам Форест", но остана резерва при убедителната домакинска победа с 6:1 над "Хъдърсфийлд" в 33-ия кръг на Чемпиъншип, второто ниво на английския футбол. "Нотингам" събра 45 т., с които се качи на 8-о място в класирането. Начело е "Кардиф" с 67, пред "Хъл Сити" с 62 т.



Мениджърът

на "Челси" Рафаел Бенитес призна пред "Скай Спортс", че има желание да стане национален селекционер на Испания след оттеглянето на Висенте дел Боске. Бенитес дори предположи, че би било много удобно това да се случи след края на Мондиал`14, ако Дел Боске се оттегли тогава от поста си.
573
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД