:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 512
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Фейсбук" въвежда отговори на коментари

Социалната мрежа с редизайн за Android на 4 април
Фейсбук готви голяма презентация на 4 април
Facebook обяви, че най-накрая ще въведе нова опция в коментарите, които ще позволи разговорите да вървят по-естествено. Става дума за директни отговори на конкретен коментар. Т.е. ще има опция Reply. Досега всички коментари се подреждаха един под друг, а новата опция ще позволи да отговаряте на конкретен постинг.

Тази добавка вече се тества няколко месеца.

Интересна е и опцията, която ще позволи на най-активните коментари да бъдат подреждани в най-горната част на оригиналния пост. Това би трябвало да е полезно преди всичко за сайтове с голям брой последователи. Тази опция ще е достъпна за профилите с над 1000 последователи.

Всички ще получат тази опция във "Фейсбук" до 10 юли. Засега тя ще бъде достъпна само през уебверсията, а не през мобилната версия.

Очевидно Facebook работят активно и върху мобилните версии. Facebook приложението за iOS и това за Android са съвсем различни. Докато версията за iOS получава редовни ъпдейти и в някои страни вече има опция за voice calling, Android версията е в пълен застой от дълго време. Facebook обаче изпрати покана за презентация, която ще се състои на 4 април, на която компанията ще представи "новия си дом за Android". Обявата породи безброй спекулации.

Според повечето източници на събитието ще бъде представен само редизайн на приложението. Други източници обаче явно очакват по-голяма бомба - да бъде представен дългоочакваният Facebook мобилен телефон. Досега вече видяхме един телефон за Facebook - HTC ChaCha. Но той имаше само специален Facebook бутон, така че не може да бъде класифициран като истински Facebook телефон. Въпреки че Марк Зукърбърг лично отрече, че компанията мисли в тази посока, спекулациите явно не затихват.

1
1113
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
02 Април 2013 11:50
Интересно ще е да се види, но какво всичко ново във Фейсбук е сбъгянано. любопитно е да се види как върви.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД