:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 401
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Мтел" почва предварително записване за Samsung Galaxy S IV,



дни след световната му премиера. Клиентите, които искат първи да получат информация за смартфона, могат да заявят желанието си на http://www.mtel.bg в средата на тази седмица. Те ще могат да разгледат устройството в магазина на "Мтел" в Paradise Center (София, бул. "Черни връх" 100). След официалното му представяне Samsung Galaxy S IV ще се предлага с атрактивните "Мтел Смарт" тарифи.



VIVACOM пуска ексклузивно Samsung GALAXY Express



от тази седмица в търговската си мрежа. Той се предлага за 19.90 лв. на месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 429.90 лв. Смартфонът работи под Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean), има двуядрен процесор, Super AMOLED Plus дисплей с размери 4.5 инча, 8 GB вградена памет и 1 GB RAM. Моделът има две камери, като задната е 5-Mpx с възможност за HD-качество, а предната осигурява 1.3-Mpx резолюция за видеоразговори.



GLOBUL подкрепи издаването на книгата



"120 години българско изкуство" на издание фондация "Поддържане на изкуството в България" и Съюза на българските художници. В нея за пръв път се прави цялостен преглед на българското изобразително изкуство, проследяват се и процесите в художествения живот у нас от края на XIX до началото на XXI в. Луксозното издание съдържа около 700 репродукции и хронология на най-важните артистични събития от 1892 г. досега. Книгата може да бъде намерена в художествените галерии в София и цялата страна.
821
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД