:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 563
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Волейболните

национали ще се готвят в зала "Христо Ботев" преди началото на Световната лига за мъже. Селекционерът на тима Камило Плачи разкри, че е отпаднал вариантът за подготовка извън София. Ръководството на федерацията подписа дългосрочен договор за ползване на залата и вече започна планираният ремонт.



Националката

Мария Киркова завърши ски сезона с победа, след като спечели и втория слалом за купа "Пирин" в Банско, носещ точки за ранглистата на FIS. След нея останаха София Рали (Гър) и Ана Христова. При мъжете победител е Стефан Присадов, следван от Георги Нушев и Филип Млиншек (Слвн).



БНТ 2

ще предава на живо днес от 14 ч. световната квалификация по ръгби между България и Словения. Двубоят на стадиона в НСА ще бъде коментиран от Камен Алипиев и Васил Върбанов. Това ще е първото пряко предаване на ръгби по телевизия в България от мача на националите ни с Австрия през 2005 г.



Директорът

на руския хандбален "Локомотив" (Челябинск) Виктор Федин е присвоил 21.4 млн. рубли (над 500 000 евро), обяви информационната агенция Regnum.ru. Парите били предоставени от Руските държавни железници за развитие на клуба през сезон 2009/2010, но шефът успял да открадне крупната сума чрез фиктивни сделки. Съдът иска 3 г. и 2 мес. затвор за Федин.
1183
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД