:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Публиката на "Ботев" ще гледа мача отвън

СНИМКА: БГНЕС
Станимир Стоилов
Заради наказание на "Ботев" (Пд) днешното домакинство срещу "Черно море" ще се играе пред празни трибуни. Пред ст. "Христо Ботев", откъм бул."Източен", обаче ще бъде поставен голям екран, откъдето феновете ще могат да гледат прякото предаване на двубоя. Разрешение за това вече е издадено от пловдивската община.

Треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов емоционално заяви, че отборът ще играе без един крак при липсата на публика. Колегата му от "Черно море" Георги Иванов пък каза: "Мачове пред празни трибуни не са нещо хубаво във футбола, но в конкретния случай това наказание ни дава леко предимство."

Пловдивчани ще бъдат без контузения защитник Асен Караславов. Проблемите в "Черно море" са по-големи - заради наказания от БФС отпадат Самуел Камазола и Росен Колев. Варненци ще бъдат и без контузения Коста Янев и оперирания Детелин Димитров. Дебют за тима обаче се очаква да направи новопривлеченият французин Брус Инканго. Георги Иванов отчете, че в тима му има импулс след добрата игра и спечелената точка срещу "Левски" миналата събота.
3
1372
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
05 Април 2013 19:02
Школата! Базата! Публиката! Както винаги номер ЕДНО!
05 Април 2013 19:05
Треньорът коментира и трансфера на Цветелин Чунчуков от Левски в Ботев. "Цветелин Чунчуков беше предложен и наблюдаван от наш човек, който е останал доволен от неговите качества. Той идва в Ботев като свободен агент, тъй като има навършени 18 години и няма професионален договор. Цветелин имаше право да избере къде да продължи кариерата си, той избра отбора на Ботев.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/425652.html#ixzz2PbblW3qC
06 Април 2013 19:19
Победния ход продължава. Струва ми се че Ванката Цветков има нужда от малко почивка, много игрово време му се натрупа и личи умора.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД