:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КОМЕНТАР

С един аршин ли мери наистина БФС?

СНИМКА: СПОРТАЛ
Надписът и карикатурата на Борислав Михайлов от мача в сряда срещу "Локо" (Сф), които донесоха на ЦСКА глоба от 5000 лв.
Дисциплинарната комисия към БФС наложи глоба от 5000 лв. на ЦСКА заради издигнат транспарант от фенове на отбора, придружен с карикатура, на която е изобразен президентът на футболния съюз Борислав Михайлов. Мотивът е, че според Дисциплинарния правилник клубът носи отговорност за поведението на своите привърженици. Те пък (феновете) са обвинени, че са извършили спортно неприемлива проява.

Добре, трябва да се признае, че действията на феновете на ЦСКА в случая не са особено приемливи. Но такива ли са действията на комисията? И по-точно дали всички клубове са равнопоставени пред нея? Защото бърза справка с решенията на Дисципа от сезон 2012/13 показва, че има още само едно наложено подобно наказание, и то със същата обосновка. То също е в размер от 5000 лв. и е за... ЦСКА. Чиито фенове през ноември м.г. на мача срещу "Берое" издигат следния лозунг: "Лъжливи политици, продажни журналистчета и вие, некадърници от БФС, искаме да знаете, че никой от вас не може да ни спре, защото ние сме ЦСКА!!!". Този надпис може да се счете като обиден, може и не.

Но ако се счете, че действително е "обществено неприемливо", тогава защо пък без абсолютно никакви последствия остават обидният плакат и скандирания срещу бившия вече премиер Бойко Борисов от страна на агитката на "Левски" в Разград. Или редовното издигане на фашистки символи от същите тези "сини" фенове. А какво да кажем за редовните обиди по адрес на БФС по всички стадиони, в почти всеки кръг. Защо те остават ненаказани. И в крайна сметка нямат ли известно основание твърденията на ЦСКА, че срещу тях има тенденция. Нека те си понасят глобите, но нека и Дисциплинарната комисия да подкрепя с действия становището на Борислав Михайлов, който се кълне, че се грижи за всички клубове, не само за два-три.
16
2003
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
16
 Видими 
05 Април 2013 19:11
Тези некадърници от БФС в най-скоро време ще започнат да ни "банват" във форума, а не дай си Боже и нещо друго. Няма нормален фен на когото да не е дошло до гуша от шайката престъпници и кариеристи.
05 Април 2013 19:51
Така е Остин.Но какво мислят Докич и Драгой ?
05 Април 2013 20:54
Мисля, че статията е пристрастна и непълна. Направо с различен аршин е подходено към поведението на агитките на двата пишман гранда.
Вярно е, че първо левскарската овика Император Тиквоний І в Разград през есента на 2011 с изключително точното "Бойко, к...о". И то само като реакция на един самозабравил се властник. Наврял гагата си и във футбола рашавайки да спечели набързо предизборно една по една най-големите агитки. Командировайки им чорбаджии от приближените олигарси.
Но да се върнем към темата. Едва преди няколко месеца при обявяването на евентуалното влизане на Газпром в ПФК Левски АД сектор Г се почувства излъган щото друго се обещаваше от ББ и го подкара с ББПП.
Колкото до "редовното издигане на фашистките символи" идващи от фенове те са толкова нацистки колкото "келтските" им аналози.
Инак, поздравления за транспаранта онзи ден в градинката.
05 Април 2013 21:01
Поздравления и от мен за транспаранта на Поби Беруката, издигнат от феновете
05 Април 2013 22:06
Пак се оказа че съм гледал в дуга статия където ставаше въпрос за "аршина" на БФС...
05 Април 2013 23:02
Dok, тия символи, вероятно са будистки, а?
(снимка: натиснете тук)
06 Април 2013 07:45
кратко описание на начина по който се води "диалог" с Доко сте направили по-горе , статията е за едно, той коментира друго, послъгвайки...накрая една дясна стрелка
06 Април 2013 07:47
Добри утро
06 Април 2013 08:13
А иначе кой какво мери с аршин не знам, но един отменен гол и една измислена дузпа, наредиха "подходящо" полуфиналистите за купата, поне вече е ясно кои са "другите начини" за постигане на целите...
Колкото до ЦСКА, след такъв мач имат само един шанс - победи във всичките оставащи кръгове и...
32
06 Април 2013 10:05
Недоволното тигърче, отдавна си забелязан. Имаш тежки проблеми с вдяването. Чети пак и да видим кое не е така, защото е така.
Същият случай е и Говедо...... Да съм отрякал някъде, че се издигат "фашистки символи" в сектор Г. Но вашите са "келтски", нъл тъй . Чувал съм това идиотско обяснения още когато за първи път и вие си показахте нацрогата.
Шампиони по неадекватност. Семената посяти от Лайсната намериха чудесна почва.
Четете повърхностно или просто толкова си можете. На всичкото отгоре ме вкарвате във вашите чорбарски схеми. И през ум не ви минава, че при мен фенството е вторично. И често се получава следната схема. Свой сред чужди, чужд сред свои.
Авторът е избягал от ролята на разследващ журналист която по начало му се отдава. В дописката го е раздал преимуществено фен. Направил съм МУ "забележка". "Статията е пристрастна и непълна". Позволил съм си не само да посоча слабостите й но й да я допълня. Лошото е, че вас ви е изманипулирал с лекота. Щото ви отърва и сте се спрели във възприемането й дотам. Отърването, де.
Кой разбрал-разбрал
06 Април 2013 10:32
O, гениално същество!

Добре, че си ти в този форум, та да разберем що е това вдяване и адекватност!
Като сме започнали с квалификациите, ще си позволя да вляза в тона ти. Едно не може да то се отрече - завършен форумен йезуит, шампион по изхлузването (като мокра връв, като охранен глист, като мазен пехливанин...) Склонен да се отрече от собствените си приказки, написани два реда по-нагоре, само и само да си доказва безнадеждните тези. Так держать, друже!
Ще питате вие за лайсната, ама му е къс фитила на момчето, не може да издържа дълго на простотиите ви
06 Април 2013 10:59
Говедо....., мерси за квалификациите.
Не чакам признание от виртуали които четат идеологически селектирано. Оперирани от обективност и без грам чувство за хумор. Слава богу има и ЦЕСЕКАРИ във форума . На които според силите и възможностите си отдавам дължимото. И заради тях си струва да се насилваш да комуникираш и с посредствеността.
А сега прочети и двете ми предишни мнения и дума по дума кажи къде съм сгрешил във фактите и обстоятелствата които съм изложил и къде се разминавам в коментарите към тях.
Трудна работа
Ама, далеч по-лесно е да ръсиш обиди. Няма лошо. Не съм тук да срещам нечие одобрение. Щом съм те докарал до този изблик, ерго ..., изводите ги оставям на вдяващите. Ако въобще им се занимава с форумно дребнотемие.
Кой разбрал-разбрал
06 Април 2013 12:13
Тези некадърници от БФС в най-скоро време ще започнат да ни "банват" във форума, а не дай си Боже и нещо друго. Няма нормален фен на когото да не е дошло до гуша от шайката престъпници и кариеристи.

Николов, мастии като тебе никога не са били банвани!
06 Април 2013 12:20
ама му е къс фитила на момчето

И жена му казва същото!
06 Април 2013 12:28
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла е успял да уреди два нови спонсора за клуба. Това са фирмите "Рефан" и "Армеец". Сътрудничеството бе официално оповестено в сайта на ЦСКА.

Браво на Майсъла!
06 Април 2013 12:38
Лайсна,какво означава думата "армеец"...

армеец = на лайстна, макар и тънка!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД