:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Вторият

детски баскетболен турнир на "Овергаз" под мотото "Превенция и грижа за децата чрез спорт" ще започне днес в 10 ч. в зала "Бойчо Брънзов" в Бургас. Ще участват 100 малчугани от 10 местни училища, които са разпределени в четири групи - от I до IV клас. Първият детски турнир на "Овергаз" бе в София през февруари 2013-а в модерния салон на "Българско школо" и участваха над 100 деца.



ЛеБрон Джеймс

вкара кош със сирената за край на 5-минутното продължение и донесе победата на шампиона в НБА "Маями" над "Индиана" - 103:102 в мач №1 от финалната серия на Източната конференция. Така "горещите" вече водят с 1-0 победи, а се играе до 4. Джеймс завърши с 9-ия си "трипъл-дабъл" в плейофни срещи - 30 т., 10 борби и 10 асистенции. На Запад "Сан Антонио" води с 2-0 в серията с "Мемфис".



Още двама

подадоха официално кандидатури за изборите за президент на МОК на сесията в Аржентина през септември, когато Жак Рох ще се оттегли от поста. Това са ковчежникът на МОК Ричард Карион (ПРико) и шефът на федерацията по аматьорски бокс Чин-куо У (Тайв). Преди това документи подадоха още вицепрезидентите на МОК Томас Бах (Гер) и Сер Мян Нг (Синг).
2
989
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
24 Май 2013 08:07
Че ЛеБрон вкара със сирената - вкара. Че донесе с това победата на Маями и това е вярно. Само дето всичко това се случи в първия мач. И резултатът в серията е 1:0.
24 Май 2013 08:38
Това е новината за утре.
Много труден първи мач, но и с Чикаго беше така. Почивката ни оказва лошо влияние явно, но се надявам вече да сме в ритъм. Две неща трябва да работим основно - стрелбата от наказателните и по-малко грешки - снощи имахме само до почивката толкова, колкото средно през сезона. Естествено това се дължи на здравата защита на "пешеходците", но въпреки това има какво да се подобри и при нас. Дано Чалмърс да е на линия, защото оставаме само с НоКо като плеймейкър, а оттам и грешките ще са доста повече.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД