:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Женският ни баскетболен тим тръгна без две титулярки за Италия

Две от най-често играещите в състава на националния отбор баскетболистки - Зорница Костова и Радостина Димитрова, не заминаха вчера с тима за двете контролни срещи с Италия във Фрозиноне. Костова е получила контузия в дясното коляно на тренировка, докато Димитрова все още не се е оправила от стара травма. Селекционерът Георги Божков е оставил двете, за да може да се възстановят окончателно и да са готови за предварителните квалификации за европейското първенство през 2015 г.

След завръщането от Италия тимът ще продължи подготовката в Самоков, където ще изиграе още два контролни мача - срещу отбора на Гърция на 1 и 2 юни. А между 7 и 9 юни в "Арена Самоков" е предквалификационният турнир за Евро`15. В него ще участват още съставите на Словения и Швейцария. Нашите ще срещнат на 7-и Словакия и на 9-и Швейцария, а на 8 юни е мачът между двата чуждестранни отбора.

Само победителят в турнира ще се класира за следващата фаза, в която ще участват най-добрите отбори от останалите три групи. Всичките четири състава ще спорят за едно място на финалите на Евробаскет`15.
1
1059
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
24 Май 2013 08:03
"Левски" взе първия мач в Правец срещу "Лукойл" във финалната серия при мъжете. Да видим дали ще имат сили да докарат нещата до успешен край.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД