:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Националът

Иван Иванов стана за втора поредна година шампион на Сърбия с "Партизан". Защитникът игра цял мач за решаващата победа с 2:0 навън над "Сартид" (Смедерево) в 29-ия, предпоследен, кръг. След него "Партизан" води със 70 т., следван от "Цървена звезда" с 62 и др.



Бившият

футболист на ЦСКА, "Локо" (Пд) и "Миньор" (Пк) Йордан Тодоров вкара втория гол за победата на "Пансерайкос" с 3:0 над "Визас" в 39-ия кръг на втора гръцка дивизия. Иван Русев пък отбеляза попадението за "Докса" (Драма) при домакинското 1:1 с "Лариса". Кръг преди края на сезона "Пансерайкос" е на 8-о място с 65 т., а "Докса" е 10-и с 60. Води "Ерготелис" със 73 т.



Велизар Димитров

обяви, че се е отказал да прекратява кариерата си още през това лято и ще остане да играе още един сезон за "Металург" (Донецк).



Реферът

Николай Йорданов получи наряд за световната квалификация Швеция - Фарьорски о-ви на 11 юни. Помощници ще са му Иван Вълчев и Веселин Мишев, а 4-и арбитър - Станислав Тодоров.



Селекционерът

на националния отбор на Япония Алберто Дзакерони обяви състава за контролата с България на 30 май. Звездата Кейсуке Хонда (ЦСКА, Рус) ще пропусне мача и ще е на линия за световните квалификации с Австралия и Ирак. Срещу България обаче ще играят Шинджи Кагава ("Манчестър Юн", Анг), Юто Нагатомо ("Интер", Ит), Ацуто Учида ("Шалке 04", Гер) и др.



Новият

треньор на "Интер" ще бъде Валтер Мадзари, досегашен наставник на "Наполи", обяви "Гадзета дело спорт". За негов заместник "Наполи" преговаря с няколко треньори, като фаворит е Рафаел Бенитес.



Мануел Пелигрини

е вече много близко да стане мениджър на "Манчестър С", след като обяви, че напуска "Малага". Испанският клуб е харесал за негов наследник Херардо Мартино ("Нюелс Олд Бойс", Арж).



Ерик Абидал

е отказал предложението да започне работа в "Барселона". 33-годишният французин се надяваше, след като се възстанови от трансплантация на черен дроб, на нов договор от каталунците като футболист, но не получи такъв. Абидал смята да продължи кариерата си в друг клуб.
1
1117
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
24 Май 2013 08:00
Мадзари направи нелош сезон с "Наполи", но не съм голям оптимист за идването му в "Интер". По-добре да бяха взели Манчини.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД