:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Малага" следи играта на Тонев

Сред отборите, които се интересуват от Александър Тонев, са испанските "Малага" и "Елче". Вторият тим ще играе през следващия сезон в елитната Примера дивисион. Информацията съобщават полски медии. От "Елче" вече са наблюдавали Тонев в няколко мача на "Лех" (Познан).

Вече е почти сигурно, че "Лех" ще продаде българския национал, като с получените средства от трансфера ще си помогне за строежа на клубния стадион. Цената на Тонев е около 2.4 млн. евро. Той е също в трансферните списъци на "Селтик", италиански, немски и френски отбори. Оферти към момента още не са изпратени.
4
1161
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
24 Май 2013 08:55
Елче не е никак лош вариант. За Малага може би му е рано - нека се нагоди на стила в Примера и може да мисли за по-голям отбор.
24 Май 2013 21:44
Ако Тонев не измени на упоритостта и трудолюбието си, скоро би заиграл в някой от еврограндовете. Защо не в Ман. Ю., Барса, Байерн Мюнхен? Има всички данни - бързина, дрибъл, центриране, шутове от дистанция. Би било добре да е малко по-комбинативен. Но и това качество може да се култивира от един добър треньор. В личен план се откроява неговата скромност, не е чалгаджия като повечето ни лекета.

Давай, Тонев, с теб са всички цесекари! Искаме те скоро в голям клуб!
25 Май 2013 08:53
Лайсна, покажи пълномощно, че всичкото цесекар е с Тонев. Щото "куците коне" са на финалната права за , "а ние сме це-се-ка-а" успяха въпреки отчаяната съпротива на говеждото БФС с вазелин и т.г. да се сдобият с лиценз. Та, едва ли СЕГА на всичкото цесекистин им е до "светлото бъдеще" на Сашо Тонев. Да не вземеш и него да го урочасаш кат ламята Спас. Заедно с га го пращахте къде ли не в Г-14. Па накрая в Мерсин кои пък са тия и после, след няколко месечен провален престой, половин година из чалготеките на студентския град.
25 Май 2013 18:56
Пълномощните са за теб, а за нас удоволствието да гледаме наши играчи в големи европейски клубове.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД