:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 258
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА излиза с юноши срещу "Локо" (Сф)

Осигуреното трето място и съответно класиране за турнира Лига Европа провокира ЦСКА да пусне в почивка двама от титулярите - Абел Анисе и Лукас Саша. Независимо че на отбора остава още един мач - в събота срещу "Локо" (Сф). А двубоят е изключително важен за "железничарите" - ако победят, те имат шансове да се спасят, макар и те да минават през загуба на точки на "Ботев" (Вр) срещу "Черно море" във Варна.

Предсрочната почивка на Анисе и Саша буди недоумение, предвид другите проблеми в състава. Заради наказание срещу "Локо" няма да играе Сержиньо, а заради травма - Нджонго Присо. Отделно контузии поставят под въпрос участието на защитниците Апостол Попов и Пламен Крачунов. В състава на ЦСКА отново ще бъдат включени по принуда доста юноши, като някои даже може да се появят като титуляри.

Допълнителен знак, че "червените" ще играят без мотивация срещу "Локо", даде треньорът Милен Радуканов след победата с 2:0 над "Пирин" (Гоце Делчев) в сряда вечер: "За мен сезонът свърши с този мач. Предстои ни една протоколна среща с "Локомотив" (София). Колкото и да ни плюят, ЦСКА е на първо място през пролетния полусезон".

А след двубоя с "Пирин" изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев отново заговори без доказателства за манипулирани мачове, след като преди седмица се усъмни, че играчите на "Берое" нарочно допуснали изравняване срещу "Левски" и не се радвали при дузпите. "ЦСКА не участва в смешни игри като мача в Ловеч - видях как четирима човека от "Литекс" стояха мирно при втория гол на "Локомотив". А в ЦСКА само аз мога да се справя, защото съм независим."



ОТЧАЯН ОПИТ

"Локо" (Сф) предприема всякакви ходове в опит да осигури оставането си в А група. Вчера клубът поиска от Спортно-техническата комисия да присъди на тима служебна победа с 3:0 над "Етър", защото вратарят на съперника Ненад Филипович не е регистриран в НАП. Комисията отказа искането с довода, че подобен документ не е задължителен, а пожелателен за БФС.

54
1801
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
54
 Видими 
23 Май 2013 19:42
Начини има...мотото на тазгодишния шампионат. Така и ще остане в архивите. Начини има Локо Сф. да остане в А група.
23 Май 2013 19:48
Натисни тук
23 Май 2013 19:51
"За мен сезонът свърши с този мач. Предстои ни една протоколна среща с "Локомотив" (София). Колкото и да ни плюят, ЦСКА е на първо място през пролетния полусезон".


Милене, този "протоколен мач" трябва да го вземем на всяка цена, поради следните три причини :
- честта на ЦСКА ;
- заради отпадането ни от Купата ;
- ще получим критики, че участваме в уговорен мач.
23 Май 2013 19:58
Миленчо Радуканов да се маха от ЦСКА, веднага, ако полегне на Локото. Още повече , че ЦСКА бяха прецакани от локото в турнира за купата на БГ.
От ЦСКА се сърдят,че миналата пролет Миньоро са излезли срещу Дузпогорец с юношите и били отписали мача.
СЕГА ЦСКА няма право да губи този мач с Локото, а трябва да играе с най-доброто и да ги прати в Б група.
Паднат ли, няма да им стъпя на мач докато боклуците са собственици на ЦСКА.
Иначе какво става, Славия поляга на Лески, ЦСКА поляга на Локото, Литекс поляга на Локото, Славия поляга на Ботев враца, и т.н.
един безкраен цирк.
23 Май 2013 20:12
Да си пожелаем нов собственик, че с винкелите хич не върви.
23 Май 2013 20:13
Ми те не останаха чорбаджии вече. Сал Водопроводчика от Марково не бил сайбия.
23 Май 2013 20:36
един безкраен цирк.

Стати, цирка е изкуство и няма нищо общо с това дето го гледаме по нашите терени.
23 Май 2013 20:49
Много се е вдигнало самочувствието на мучащите след онази героична загуба от беройци. Скоро някой треторазряден от рода та Сараево ще ги приземи, но това няма да им попречи да помпат мускули все едно са някой еврогранд.. Смешно, но факт.
23 Май 2013 20:54
Здравей, Лайсна

Днес от кой отбор си - от Славия или от "някой треторазреден отбор като Сараево" ?
23 Май 2013 20:59
Много се е вдигнало самочувствието на мучащите

Лайсна,ти защо обиждаш бе...защо наричаш половината от българския народ "мучащи" !
Извини се веднага...чуваш ли ,извини се веднага...
23 Май 2013 21:28
Лайсна,ти защо обиждаш бе...защо наричаш половината от българския народ "мучащи" !
Извини се веднага...чуваш ли ,извини се веднага...


Обида? Че туй е хвалебствие. Можем да поспорим за бройката на телетата. Ако бяха толкова много, нямаше да се налага внос.
23 Май 2013 21:30
Алцек,

момчето иска да се върне с гръм и трясък. Преструвай се, че гърми и трещи
23 Май 2013 21:30
Не ми увъртай,а се извини веднага...
23 Май 2013 21:42
Дон Атлети,той трябва да се извини веднага...
23 Май 2013 21:43
Алцек, ти пък какво си се разпалил

Не стига, че си пред мен в прогнозите за фамозната А група, а си ядосан
23 Май 2013 21:44
Алцек,
23 Май 2013 21:50
Не стига, че си пред мен в прогнозите за фамозната А група, а си ядосан

Миналата година с дубъл,тази обрах калъфките...
23 Май 2013 22:03
Миналата година с дубъл,тази обрах калъфките...


На всеки се случва

Аз миналата не помня, но явно съм бил опашкар
23 Май 2013 22:12
Някой може ли да ми каже кое престижно място в крайното класиране заслужиха грухтящите?
Лайсна,можеби ти ще си най-бързичък ...
23 Май 2013 22:46
за Plamenas
23 Май 2013 22:46
за Тънката - муууууу! (с вложено самочувствие)
23 Май 2013 23:17
един безкраен цирк

Е, не е точно така. Колеги, дайте да не очерняме всичко! Да се взираме като дудуче за пържола и да зърнем положителното като патрашка - жълтата новина. На естадио "9-то септемвро" в Пловдив, на "Армията" в Борисовата градина, на "Лудогорец Арена" в Разград, на Градския стадион в Ловеч се играят преобладаващо честни мачове
23 Май 2013 23:52
Не мога да разбера някои колеги... Такъв-онакъв, обаче лайсната е форумен капитал, на него ако не му е позволено да мучи, на кого? Загуби изборите в родното си място, пропуснал е да посети отдавна планувания футболен мач на живо, а сега му се задава най-големият кошмар от падането на Жан Виденов насам - титлата за "Левски" в събота...

Нека да си мучи, беее! Цяла година грухтям, едва трето място при силно съдействие на сопотските пичове.

Затова се и застъпвам -нека лайстната да мучи! Не виждате ли колко е объркан 8)
24 Май 2013 06:50
"ЦСКА не участва в смешни игри като мача в Ловеч - видях как четирима човека от "Литекс" стояха мирно при втория гол на "Локомотив". А в ЦСКА само аз мога да се справя, защото съм независим."


Е как не участва бе калъф? За кво ще излизате с Юноши тогава? Къде е прокуратурата и БФС‌ да се самосезира при тази новина? От това по-уговорен мач здраве му кажи - те от Локо‌СФ може и да не знаят че е уговорен, ама доста хора ще кашират при игра с Юноши. Ало, редакцията - нали сте против уговорените срещи и само вдигате гири - кво правите с тая среща или нещо щото ЦСКА-ту е замесено и няма проблем.


след като преди седмица се усъмни, че играчите на "Берое" нарочно допуснали изравняване срещу "Левски" и не се радвали при дузпите.


Само болен мозък - може да го каже това. При положение, че са играли за победа на Левски най-лесно му беше на Караджов да не хваща удара на Силва и да ни даде купата или тримата танкиста да не вкарват дузпите а да ги бият във въздуха. Ама подробности за такъв интелект като Майъла нямат значение и обяснение.
24 Май 2013 06:51
Да не говорим как се измерва радост при положение, че беройци забиха ръце в мрежата след победната дузпа така както Йекени заби като вкара гола през 94 год.
24 Май 2013 08:01
Футболната история показва, че са налице случаи, когато при решено класиране даден отбор излиза на терена с втория си състав. Следователно туѝ жално мучене ми е малко неясно.

На мен самият ми се ще да играем с първия състав, доколкото може да се претендира за такъв заради многото контузени и наказани. Не за друго, а защото имаме прекалено много да си връщаме на локото. Но ако перукан и Вуцан са наредили операция по спасяване на Локомотив, винкелите трудно биха им се противопоставили. Боклукчиите имат навика да изпълняват нареждания по герберска линия. Не знам как ще действат оттук насетне. Най-добре да подарят отбора, който съсипваха в продължение на цели пет години.

Виж, прокуратурата би могла да прояви по-сериозен интерес към източниците на доходи на , дали офшорката в Кипър не се използва за препиране на мръсни пари и други подобни.
24 Май 2013 08:18
Решението на чорбата да спасяват редник Гигов , разбира се , е достойно за срам... То целият шампионат се превърна в поредица от порнографски изпълнения , едно с друго свързани в тематична последователност. Първо - след чутовното 0-0 с колоса Монтана бяха взети мерки обора на народа да се прави шампион... Това отприщи поредица от комични моменти с подпирания и патерици . После дойде смешното хартиено дерби - спечелено по игра от цеца /с най-слабия си отбор от две петилетки / и по резултат - от кандидат шампионите . Калъфките и на двата трофея бяха факт , ако не беше комичния автогол на Буртцорг - и сега какво ? Нова драма - страх от бате Венци ! Абе има съспенс за измъчените геренски души ... За останалите фенове - комедийното шоу започва през юли !
24 Май 2013 08:36
Мале,чеолелия!Та ЦСКА още не са изленали с юношеска формация,камо ли и да са изиграли мач. То и няма от къде да ги вземат ...
Мукта,"Ботев" кога започва нешоуто? Или чакате "голямата чорба" да ви върне и Апата и тогава да полетите...
24 Май 2013 08:39
Апата няма място до Грънчаров и Спрокел ... за къф чеп ни е ?
24 Май 2013 09:08
Специален 24-майски поздрав за пловдивските колеги:
Натисни тук
24 Май 2013 09:10
Грозна сценка ще е този "спектакъл". Но и във Варна предполагам ще е същото, за да е порното пълно.
Четох, че в Гърция са отнели лиценза на доста клубове - кога ли ще дойде и нашия ред?
24 Май 2013 10:00
Футболната история показва, че са налице случаи, когато при решено класиране даден отбор излиза на терена с втория си състав. Следователно туѝ жално мучене ми е малко неясно.



Това на ингилизки му се вика useful idiot
24 Май 2013 10:10
Какво става, лайсната още ли не се е извинила ?
24 Май 2013 10:20
Натисни тук
24 Май 2013 10:26
Фин, за Варна има сложен комплекс от противоречиви предпоставки. По-точно, от една страна е взаимната неприязъм по оста Гонзо-Кокала съвпадаща случайно със стари сметки, неуредени сметки между двете публики и от друга неяснотата, поне за мен, от бизнес отношенията ТИМ-Гигов. Първоначалната, спонтанна реакция на ГИ след мача Миньор-Черно море беше, че пуска срещу врачани юношите но едно е да искаш, второ да можеш, трето и четвърто да го направиш. Това, по Николай Хайтов. За мача в Надежда, там е ясно. Двамата отлични тенис партньори Гигов-Майсъла няма как да си играят контра. Ще да видим.
Кажи сега какво представляват споменатите вчера от Попангелов т.н. "карелски хлебчета".
24 Май 2013 10:51
Кара,
не ги знам точно как са нещата - нещо поизтървах психологията на А група напоследък.
Ако става дума за karjalanpiirakka, това са ръжени хлебчета пълни с ориз. Докато са горещи се мажат с маргарин и после отгоре кой с каквото обича - шунка, кашкавал или яйце и сирене. Имат много специфична и автентична форма. Идеални за закуска или леко хапване, плюс върви и с бира.
24 Май 2013 10:57
Фин, мерсачката за инфото. Лигите ми потекоха. Отивам до хладинилката да "заместя" с наличности. За бира е още раничко.
24 Май 2013 11:00
Напразно се търсят тук някакви заговори, уговорки и други фантасмагории. Ситуацията е пределно проста - просто играчите от представителния отбор на централния спортен клуб на каквото там означава а-то нямат пари да си купят нови екипи и не могат да излезнат в мача срещу "Локомотив". За сметка на това юношеската формация след като не можа да достигне до финала за купата на БФС има останал още един чифт фланелки.
24 Май 2013 11:05
Фючър,
24 Май 2013 11:07
И за кой ли път на Фниманието на Лайсната ре-ре-ре-ре-ре-ре- старт.
Натисни тук
24 Май 2013 11:20
Dokich,за бира никога не е рано,напротив.
24 Май 2013 11:23
Микренското помаче, много ще отива на Цецито! Вече ще строи къщички за прасенца!
24 Май 2013 11:23
Dokich,за бира никога не е рано,напротив.

В девет часа сутринта, коняче. Може.
24 Май 2013 11:23
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=555361791143683&set=a.494674023879127.123558.494669807212882&type=3&theater
24 Май 2013 11:30
хехе. говорихме си преди време за сливане и че поне през
първата година клубът да се казва Литекс-ЦСКА


съкратено лиска
24 Май 2013 12:26
ЦСКА излиза с юноши срещу "Локо" (Сф)



Юношите !


П.С. И Майкъла
24 Май 2013 13:29
Ето една страховита тема от форума на Гонг която за сетен път потвърждава конгениалното ми съждение, че в "тази страна в която всички сме братчеди", има само левскари. Про и анти.
Боже, клко мъка има на този смят, боже.
Натисни тук
24 Май 2013 14:57
Хахаха. Не е ли по-точно- Настъпи тука. Изкефих се на макс.
24 Май 2013 16:47
И Апата се сети че е "канар". Нищо против, ама малко късно ми се струва.
24 Май 2013 17:13
Мита, нека да е на твоето! Настъпи тук
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД