:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

България срещу Полша по пътя към Евробаскет '15

Българският женски национален отбор по баскетбол ще срещне състава на Полша на предпоследното стъпало към Евро '15. Това стана ясно след изиграването на срещите от четирите групи в предварителните квалификации. В Самоков селекцията на треньора Георги Божков победи поред тимовете на Словения (57:52) и Швейцария (73:65) и зае първото място в гр.В.

Това прати нашите срещу първия от гр.С - Полша. Двата състава ще изиграят мачове на разменено гостуване (15 юни в Самоков и 18 юни в Полша). Другата двойка е Гърция - Израел. Крайните победители от тези двубои ще се изправят един срещу друг, отново на разменено гостуване (22 и 25 юни) за определяне на един участник на Евробаскет`15.

"Всички трябва да бъдем щастливи, че отборът играе и побеждава и показва дух. Много съм доволен от Милена Томова, която като капитан и лидер показа добри нерви и правилно отиграни топки. Всеки мач подобряваме играта си, доволен съм от последните два мача. Продължаваме напред", обобщи треньорът Георги Божков.
761
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД