:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 224
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Динев се връща в сряда в "Локо" (Пд)

СНИМКА: БГНЕС
Александър Станков
В сряда се очаква бившият собственик на "Локо" (Пд) Константин Динев да се завърне като спонсор и шеф на клуба. Той е дал съгласието си, след като е бил увещаван от фенове на отбора. Изискването му е било да изчака до сряда, за да прецени дали има привърженици, които са против появата му. Именно заради обиди и обвинения в задкулисни игри Динев остави "Локо" през септември 2012 г. И сега не всички привърженици на пловдивския тим приеха еднозначно поканата за връщането на бизнесмена.

Въпреки това Динев е започнал спешно да прави селекция и да търси нови футболисти. Намерил е и треньор - Александър Станков, екснаставник на ЦСКА и младежкия национален отбор, а за последно бе в китайския "Далиан Аербин". Станков потвърди, че е говорил с Динев и е приел предложението, като ще започне работа от сряда или четвъртък.

Вчера "Локо" стартира лятната си подготовка, но без нови попълнения. Засега напускат двама - Владислав Мирчев и Кирил Котев, който премина в "Черно море".
1
841
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Юни 2013 23:34
Станков трябва да е луд да се забърка с тези мангусти. От известно време са ми направо на кантар с говедата. А това е страшно трудно.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД