:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кевин Бру подписа за 3 години с "Левски"

Френският полузащитник Кевин Бру официално е футболист на "Левски", похвалиха се от клуба вчера. Халфът премина медицински прегледи и подписа договор за три години със "сините". Бру е роден на 12 декември 1988 г. Идва от "Истр", а е играл още за "Рен", "Шатору", "Дижон" и "Булон". Бру пропуска първия лагер на тима в Правец и ще се присъедини към съотборниците си в Австрия следващата седмица.

Французинът е второто ново попълнение на "сините" след Рамон Лопес. А третото може да се окаже алжирският национал Рафик Халиче. Централният защитник на португалския "Академика" (Коимбра) е харесан от "Левски" и се работи за неговото привличане. Халиче е на 27 г., играл е във "Фулъм" и има 22 мача и 1 гол за тима на Алжир.

В същото време от "Герена" си тръгват Рене Михелич, Ромейн Ели и Милен Василев. Първият няма да бъде привлечен за постоянно, а другите двама ще разтрогнат договорите си по взаимно съгласие. Вероятно те ще бъдат последвани и от словака Роман Проказка, който също не оправда възложените надежди.

Все още с тима не тренира нападателят Базил де Карвальо, който може да бъде продаден в близките дни. В "Левски" има две оферти за него от китайски клубове. В същото време в отбора се връща холандецът Шюрд Арш, който бе преотстъпен на турския "Коняспор". С него централните нападатели стават трима, тъй като в отбора е и португалецът Жоао Силва.
29
1603
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
29
 Видими 
11 Юни 2013 20:02
Юношите!
11 Юни 2013 20:04
При селекцията по мои груби сметки успеваемоста на трасферите е някъде под 30%.
Дано този момък който от м.г. се засили в посока Герена не ни разочарова. Успех!
11 Юни 2013 20:42
Карвальо е добър играч - но за "Локо"/Пд/. За "Левски" се иска друго. А Силва просто го подминават. Защо ли?
--------------------------------------------------------------------------------
Блогът на Генек
11 Юни 2013 21:58
Карвальо не искаше дори да се върне тук за новото първенство. Сега при новата власт на Вълка не знам как е. Най вероятно са се уточнили в телефонен разговор и може и да се върне. Боримиров гласеше Наско Курдов да получи договор на мястото на Карвальо,но и на Наско отказаха,та ще да видим. Мисля си,че основно на Силва ще залагат в бъдеще.
11 Юни 2013 22:38
Много юноши се присъединяват към първия състав - Бру-му е последният от тях, за сега!
11 Юни 2013 23:51
Твирем, понеже и Лайсната кат мен се закахърил за юношите има ли приказка дали някои от посятите последните една-две години из провинцията ще ги връщат. Или ще разчитаме само на познатите Попадиин, братя Цоневи, Стоичков и Вутов. Петима на брой които хич не звучи лошо. Засега.
12 Юни 2013 00:00
Всичките преотстъпени трябваше да се върнат за нов преглед.Сега как ще постъпи Сираков никой не знае. За момчето от "Ботев" (Вр) Тонев се знае,че ще се върне след оздравяването си. В Правец отиде и вратарчето Василев. Ето и какво Наско каза на "пред баната" :
„Нямам достатъчно поглед върху младите в Левски. Всеки трябва да заслужи да играе в първия отбор. На всички ще им бъде даден шанс. Вълка може да е по-слаб от мечката и лъва, но не играе в цирк.“

Това е което мога да кажа.
12 Юни 2013 00:11
Твирем, благодарство!
12 Юни 2013 06:03
Имам съмнение, че ще има битка/мъртва хватка между две групи мениджери/представители на футболисти. Тази около кумеца и тази около Наско. Танев загуби един клуб и ще трябва да спасява положението, за да върви алъш-вериша.

Иначе вместо в играчи, клубът по-добре да инвестира в обучението на специалисти в детско Юношеската група. Ако няма качествен треньори, и на добър терен и с общежитие да тренират децата файда няма.
12 Юни 2013 07:45
Или ще разчитаме само на познатите Попадиин, братя Цоневи, Стоичков и Вутов. Петима на брой които хич не звучи лошо. Засега.


Докич отново се е размечтал. Тези юноши, продукт на синята ДЮШ помирисват терена в официален мач от дъжд на вятър. Виж другите юноши са неотменни титуляри. Току що прочетох, че още един тях е на път за Герена - Александър Барт.

Преглътнахте ли горчивия хап от (евро)идиотски загубената титла? Било е голямо шоу, жалко, че го пропуснах. 99,9 % увереност в победата, публика, фанфари послучай титлата, знамена, плакати "шампиони", насреща отборът на Слабия и накрая автогол в прекия и преносен смисъл.

Дойдоха ли парите от Катар? Добре, че е държавата-майчица, че Батков с неговите 3 млн. годишно, които вади от джоба си, сте за наникъде.
12 Юни 2013 08:02
За такива като Лайснича,най-много им отива опраеделението дадено от Швейк-"полуфукльо".
Този Бру на първо време не ми харесва-иди ми-дойди ми...Но да приемем,че миналата година наистина е имал семейни проблеми.Все пак и Дарко дойде след две години кандърми,макар и по други причини...
12 Юни 2013 08:17
Дарко и той юноша.
12 Юни 2013 09:13
Лайсна, ама хич не си интересен.
Неврокоп, малце да те поправя. Една година го чакахме Дарко. Да му изтече договора и излезе гратис. Щото ония от Запорожието искаха, а Батков хич не е по даването 500 000 долара. Забиха го на пейката цяла пролет и после повече от сезон се чудехме за какво е бил зора за него.
12 Юни 2013 09:28
Да не ги води Карата тези французи?
Лошо няма - играли са в класно п-во хората, но много бързо се "побългаряват" после.
12 Юни 2013 10:11
Лайсна,пропуснах навреме да те попитам,но може и сега: "В деня *да почистим България за един ден*,ти селския падарин и селския бръснар,почистихте ли боклуците поне от стадиона в Аксаково? Не вярвам да си останал бездеен,все пак си водеща фигура и спортното писане много те увлича ...
12 Юни 2013 10:22
Лайсна,пропуснах навреме да те попитам,но може и сега: "В деня *да почистим България за един ден*,ти селския падарин и селския бръснар,почистихте ли боклуците поне от стадиона в Аксаково? Не вярвам да си останал бездеен,все пак си водеща фигура и спортното писане много те увлича ...
12 Юни 2013 10:35
И като говорихме за изчистване...
"Ако не бяхме взривили сектор "А" на "Герена", сигурно изобщо нямаше да го правим". Това призна пред "24 часа" собственикът на Левски Тодор Батков. Изминаха повече от 4 месеца от взривяването на централната трибуна на стадиона. Всичко е разчистено, но по-малко от година преди крайния срок - 24 май 2014 г., градежът не може да започне. Финансовите разчети също са коренно различни, тъй като "сините" планове предвиждаха "Газпром" вече да е влязъл в клуба. Основният проблем сега се оказва времето."

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=431695

Време е, след секБтор "А" да разчистим и останалите секБтор-и!... динамитът поставен, взривателят в изправност, районът обезопасен... контакт!
... а след няколко години неголямо стадо говеда кротко ще пасе на герена.
12 Юни 2013 10:45
Хоп,хоп,хоп,лази буба лази. Каазуса,ще те лазне бубата,че стана много разсеян. Питам аз нещо Лайсната,защото той ми е приятел,а ми отговаря Казуса,ха сега де ... Не разбра ли,че никнейма Лайсната ми е приятел,а никнейма Казуса ми е още проектоприятел? Не бързай ще стане сакатлък...
12 Юни 2013 10:59
.
12 Юни 2013 11:00
О, Твирем... в Русия ли си, в Русия ли си...
Я да ми кажеш... как предпочиташ да те наричат: татаро-монгол или монголо-татар?
12 Юни 2013 11:17
Имаме по няколко опции - и с ляв, и с десен крак",

Ба*ти работата, някой с два крака няма ли
12 Юни 2013 11:22
а след няколко години неголямо стадо говеда кротко ще пасе на герена


Щенка ти се,татарче, нали! По-добре си виж кочинката, че комай отива в небитието!
12 Юни 2013 11:33
Не, бе - Твирема има претенции да е татарин. Аз - не
Само дето не знам, дали е монголо-татар, или е татаро-монгол. А и другарите от бреговете на Вардар и те мълчат по въпроса.
Та питам колегата, основал Киев, как е най-политически коректно да се обръщам към него... да не вземе да се засегне, защото явно много държи да се родее с татарите...
12 Юни 2013 13:25
@Казуса
12 Юни 2013 11:33
Не, бе - Твирема има претенции да е татарин. Аз - не
Само дето не знам, дали е монголо-татар, или е татаро-монгол. А и другарите от бреговете на Вардар и те мълчат по въпроса.
Та питам колегата, основал Киев, как е най-политически коректно да се обръщам към него... да не вземе да се засегне, защото явно много държи да се родее с татарите...

Може да пробвате с едно „брат'чед“ като начало
12 Юни 2013 14:12
А, сакън! Ще вземе да се обиди. Че те гордите татаро-монголи/ монголо-татари/ башкири/ чуваши/ таджики/ кабардино-балкарци/ афганци (нужното да се подчертае) трудно приемат някой, дето изглежда като типичен южен славянин, да им се представя като братовчед
Затова държа да уточня обръщението, че ние българите сме толерантни... уважаваме си както комшиите, така и кандидат-роднините
12 Юни 2013 15:08
Затова държа да уточня обръщението, че ние българите сме толерантни... уважаваме си както комшиите, така и кандидат-роднините

Бре,Казусе,при тия велики познания които имаш за кавказците да се бройш за българин е заблуда.Сега като казваш,че си южняк,може да си и потомък на една народнаст от Пенджап. Аз и такъв си те харесвам,но ще си пазя джобовете,предупреждавам те...
12 Юни 2013 15:38
A, Шегор Алемов... да си имаме уважението!
Основният контингент на споменатия етнос в пределите на Дунавска България е фен на един отбор, чиито стадион се намира близо до кв. "Христо Ботев".
За справка - Гибончето
А аз, както може би подозираш, съм привърженик на Най-великия български отбор; не на подуянци.
12 Юни 2013 16:32
Шегор Алемов - благодаря! Щом съм говедо,говедо да съм,няма лошо. А аз теб как да те наричам? Докс - прабългарската дума или Тонгус - древно тюркската дума? Или Докс тонгусов,защото българският език е по-стар от тюркският?
12 Юни 2013 18:52
Славянската езикова група по-стара ли е от тюркската такава?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД