:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Габрово" започва срещу словаци за купата на CEV

Единственият български участник в турнира за купата на европейската волейболна конфедерация (CEV) - "Габрово", ще играе срещу "Братислава" в I кръг. Жребият за втория по сила клубен турнир на Стария континент отреди първият мач да се играе в столицата на Словакия между 22 и 24 октомври, а реваншът в Габрово ще е седмица по-късно.

При евентуална победа българският тим ще срещне на 1/8-финалите победителя от двубоя между белгийския "Префаксис" (Менен) и австрийския "Хотволей" (Виена). Ако отпадне още на старта, "Габрово" ще продължи второто си евроучастие в третия по сила турнир - за "Чалъндж къп".

За купата на CEV ще играе още един отбор със значимо българско присъствие. Руският "Губерния" (Нижни Новгород) с треньор Пламен Константинов започва дебютното си евроучастие срещу румънския "Ремат" (Залау). При успех селекцията на бившия капитан на българския национален отбор ще спори с по-добрия измежду естонския "Селвер" (Талин) и чешкия "Дукла" (Либерец).
676
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД