:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И "Севиля" пожела звездата на "Литекс"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Румънският национал Раул Русеску позира пред фотографите, след като подписа договор за 5 години със "Севиля". Нападателят пристига в испанския тим от "Стяуа" (Букурещ), като за него бяха платени 2.5 млн. евро.
Испанският "Севиля" проявява сериозен интерес към звездата на "Литекс" Георги Миланов, съобщи в. "Естадиодепортиво". През последните няколко дни футболист №1 на България за 2012 г. е спряган като евентуално ново попълнение в ЦСКА, но явно шансовете му да бъде продаден в чужбина не са никак малки. Интерес към халфа има от клубове от Русия, Австрия и Германия.

Миланов е привлякъл вниманието на испанците още преди няколко месеца, като техни емисари са го гледали в мачове както на "Литекс", така и на националния отбор. Изданието допълва, че цената на Миланов е 4 млн. евро, което е твърде много за "Севиля".

В материала се казва още, че през последните години испанският клуб се е насочил към по-слабите първенства в желанието си да привлича добри футболисти на по-достъпна цена. Андалусийците нямали намерение да надхвърлят предварително заложения си бюджет за трансфери и затова ръководството на клуба ще води преговори с "Литекс" за евентуалното намаляване на тази сума.
788
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД