:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Рали "България" продължава да запада

Тенденцията рали "България" да запада се запази и тази година се очертава да бъде изравнен антирекордът за участници. За 44-тата надпревара, която трябва да е от 5 до 7 юли с център зала "Арена Самоков" (а не Боровец, както бе от 2002 г. насам), заявки са подали едва 26 екипажа. Точно толкова имаше на състезанието с най-малко участници, откакто ралито се премести от Албена в Боровец - през 2011 г. За справка - единственият път, когато рали "България" бе част от световния шампионат (WRC) - през 2010 г., участваха 49 автомобила, а рекордът по новото трасе е 61 от 2005-а (в Албена пред 1995-а се събраха 129 коли).

Сега сред 26-имата са едва 4-ма чужденци. Най-лични сред тях са лидерът за Европейската рали купа Александър Салюк (Укр) с "Шкода Фабиа" и Лука Бети (Ит) с "Форд Фиеста". Другите са сърбите Ненад Вичентич с "Рено Клио" и Йована Йованович с "Фолксваген Поло". От българите на линия се очаква да са националният шампион за 2012 г. Димитър Илиев (с "Шкода Фабия") и Крум Дончев (с "Пежо 207").
872
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД