:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Левски"

ще домакинства срещу казахстанския "Иртиш" (Павлодар) от 21 ч. на 4 юли, обявиха от УЕФА. Двубоят ще се предава по Нова телевизия. Определен бе и съдията на двубоя от I предварителен кръг за Лига Европа - израелецът Орен Гринфелд.



Националът

Станислав Генчев (32 г.) ще подпише договор за 2 сезона с "Литекс", където вече игра от 2005 до 2008 г. Той идва като свободен агент, след като "Лудогорец" не му поднови контракта. Междувременно "Литекс" завърши 0:0 с новака в А група "Любимец" в контрола, играна в Ловеч.



Димитър Рангелов

откри резултата за "Люцерн", който победи с 3:2 друг швейцарски тим - "Винтертур" (II див), в първата си предсезонна контрола. Българският нападател игра до почивката.



Павел Виданов

отбеляза последния гол за "Заглембе" (Любин) при успеха с 4:2 над чешкия "Яблонец" в контрола. Бившият футболист на ЦСКА бе точен в 72-рата мин. и бе един от тримата в полския тим, които изиграха мача без смяна. Входът е свободен, а по време на двубоя ще се събират средства за "Фондацията на Димитър Бербатов".



Женският

национален футболен отбор за бездомни спечели титлата при първото си участие на Европейската купа. На финала в Мюнхен тимът, воден от Кирил Кюлев, спечели с 5:4 срещу Холандия. През август в Познан ще се проведе световно първенство за бездомни, в което освен женския отбор ще участва и мъжки тим от България - т.нар. Отбор на надеждата.

670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД