:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 360
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бразилия стигна финал с неубедителна победа

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Вратарят на Бразилия Жулио Сезар (в гръб) е в прегръдките на съотборниците си Тиаго Силва (вляво) и Фред, след като е спасил битата от Диего Форлан дузпа при победата с 2:1 над Уругвай в Бело Оризонте.
Бразилия се класира за финала на турнира за Купата на конфедерациите, на който е домакин, след победа с 2:1 над Уругвай. В Бело Оризонте "селесао" се представи неубедително, но все пак успя да стигне до победа над коравия си съперник.

Диего Форлан пропусна дузпа за "урусите" преди почивката и в самия край на полувремето тимът му бе наказан от Фред. Още в началото на втората част звездата на гостите Единсон Кавани наказа груба грешка на защитата на бразилците. В самия край на двубоя Паулиньо с глава донесе успеха на 5-кратните световни шампиони, които догодина ще бъдат домакини на Мондиал`14.

"Не играхме добре и през цялото време се опитвахме да променим нещата - заяви селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари. - Изразходвахме много енергия и продължаваме напред. Този отбор все още не е готов, а продължава да се изгражда."

Наставникът на уругвайците Оскар Табарес пък съжаляваше за поражението. "Затруднихме максимално съперника, като го пресирахме по целия терен. Вкараха ни втори гол след груба грешка, която не трябваше да допускаме", обясни треньорът.
765
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД