:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Берое"

преговаря за привличането на португалеца Бруно Пинейро (25 г.), съобщи радио "Дарик". Дефанзивният халф е свободен агент. За последно е играл в израелския "Макаби" (Нетаня), а преди това е бил в "Боависта", "Арис" (Кип), "Видзев" (Пол) и др. На проби при старозагорци пък е френският халф Фарез Брахмия (23 г.), който и през миналата година бе на тестове в отбора. Тогава той предпочете офертата на "Колмар" (Фр, III див).



"Ботев" (Пд)

ще гостува на "Астана" (Казах) на 4 юли от 16 ч. наше време в първия мач от I предварителен кръг за Лига Европа, съобщи УЕФА. Реваншът по програма трябва да е на 11 юли на ст. "Лазур" в Бургас.



Панахида

в памет на Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков ще бъде отслужена в неделя от 11 ч. на Централните софийски гробища. Тогава се навършват 42 години от трагичната гибел на двамата футболисти.



"Реал" (М)

ще плати 27 млн. евро на "Малага" за испанския национал Франсиско Аларкон - Иско (21 г.). Президентът на мадридския клуб Флорентино Перес заяви, че сделката е договорена и офанзивният халф ще бъде представен като играч на "Реал" през следващата седмица.



Руският

национал Андрей Аршавин (32 г.) се завърна в "Зенит" (Санкт Петербург) и подписа за 2 сезона с клуба. Той преминава там като свободен агент, след като беше освободен от лондонския "Арсенал".



Капитанът

на младежкия национален отбор на Италия Лука Калдирола (22 г.) премина от "Интер" във "Вердер" (Бремен) за 2 млн. евро. През миналия сезон защитникът игра пред наем в "Чезена" и "Бреша".



695
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД