:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 371
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Африканският съюз изключи Египет



заради свалянето на президента Мохамед Морси въз основа на стриктните си правила срещу противоконституционни смени на правителства. Съветът за мир и сигурност на Африканския съюз реши да прекрати участието на Египет в дейността на съюза до възстановяването на конституционния ред, се казва в официално комюнике. Панафриканският блок проведе заседание вчера в централата си в столицата на Етиопия, за да обсъди политическата криза в Египет след свалянето на Морси от армията в сряда.



Ница е заплашена от ромско нашествие



от Източна Европа, заплаши почетният председател на френската националистическа партия "Национален фронт" Жан-Мари льо Пен. Завчера той представи в града кандидата на партията за общинските избори и окачестви присъствието на чуждестранните роми в града като "парливо" и "ароматно". "Още сега ви казвам, че през 2014 година в Ница ще пристигнат най-малко 50 хиляди роми, тъй като от 1 януари 12-те милиона роми в Румъния, България и Унгария ще имат възможност да се установяват във всяка европейска страна", заяви Льо Пен. Преди дни ЕП сне имунитета на дъщеря му Марина Льо Пен, която е водач на партията, за да бъде съдена за обидно изказване срещу мюсюлманите преди 3 г.



50 полета бяха отменени



на летищата в Мексико сити и Толука поради активността на вулкана Попокатепетъл, съобщиха местните медии. Причината за отмяната на полети е изхвърлената пепел от кратера на вулкана. Има опасения, че тя може да се изсипе върху въздушните терминали. В същото време международното летище "Бенито Хуарес" в Мексико сити обяви в Туитър, че над него няма пепел. Сред компаниите, които отмениха полети, са Аmerican Airlines, Alaska, Delta Air, United и др. Това включва както полети от Мексико, така и обратни полети.
997
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД